Anti-age behandling

Er du træt af dine linjer og din slappe hud eller ønsker du blot et mere frisk udseende? Med en anti-age behandling med Ellipses IPL og Candelas GentleYag hjælper vi dig til at se yngre ud og til at udskyde ældningsprocessen. Med vores laserudstyr tilbyder vi behandling af solskadet hud, som er en hurtig og effektiv behandling, der er sikker og skånsom mod huden. Sol og alder reducerer collagen produktionen i huden og huden ældes mere eller mindre naturligt med tiden. Skinrejuvenation, med den klinisk dokumenterede, sikre og effektive ellipse metode, hjælper dig med at bevare det unge friske look længere. Dels ved at fjerne brune pletter og rødmen og dels ved at forbedre hudens struktur.

 

Hudforyngelse, Ellipse

Blandt andet pigmentering

kr. 1000,-


Hudforyngelse med G-Yag

kr. 2000,-


Hudforyngelse med G-Yag

(ved køb af 5 behandlinger samlet)

kr. 6000,-


Painting

Uren hud / let hudforyngelse

kr. 1000,-


 

Før og efter

På billederne ses et er før- og efter billede af hudforbedring og reduktion af pigmentering på håndryggen.

anti-age-ansigt-og-haand

Hvilken behandling skal jeg vælge?

Vi har rigtig mange Anti-age behandlinger at vælge imellem når det gælder behandling med laser/IPL. Ved en GRATIS forundersøgelse vurderer behandleren, hvilken behandling som passer bedst til dig.

Hvor tidligt starter man med Anti-age behandling?

Ældning af huden starter allerede ved det fyldte 21 år og man kan således starte her. De små fine rynker kommer ved 30 års alderen. Herefter begynder rynkerne at blive mere synlige.

Hvordan virker behandlingen?

Med en Anti-age behandling stimuleres hudens celler til at øge produktionen af collagen og elastin, som er de elastiske fibre, der giver styrke og smidighed til huden. Huden ser friskere og yngre ud. Under behandlingen opvarmes hudens protein, så kollagen gendannes og synligheden af fine linjer og rynker, samt pigmentpletter reduceres.

Hvor mange behandlinger skal der til?

Vi anbefaler 3-6 Anti-age behandlinger for at opnå et succesfuldt resultat.

Gør det ondt?

Oplevelsen af smerte varierer fra person til person. Det er ikke nødvendigt at bedøve huden. Det føles som at blive ramt af en elastik efterfulgt af en varm fornemmelse. Gentle Yag har et patenteret kølingssystem, som sørger for at køle og beskytte huden under hele behandlingen. Dette bevirker, at huden kun er meget lidt rød efter en behandling. Man kan faktisk ikke se, at man lige har fået foretaget en “miniansigtsløftning” med laser.

Registreret i Sundhedsstyrelsen (SST)

Her på klinikken udføres behandlinger med Laser/IPL af Laserterapeut Katja Graversen fra Slagelse Hudpleje Klinik. Hun kører rundt i hele Danmark og udfører disse fantastiske behandlinger. Ved udførelse af Laser/IPL behandlinger er det et lovkrav at være registreret i  SST. Katja Graversen har behandlet professionelt siden 1999 og behandlingerne udføres kun af Autoriserede Laserterapeuter registreret i SST.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save