Fillers

I takt med, at vi også bliver ældre vil vi også gerne bevare vores skønhed og ungdommelige skønhed. Hudens ældningstegn kan fylde meget og det kan have indflydelse på vores livskvalitet. Der er flere årsager til ældning af huden. Samtidig med, at man har en dalende Hyaluronsyre produktion bliver hudens kvalitet dårligere og den taber sin elasticitet, glans og udstråling. Huden bliver mindre elastisk og der dannes statiske rynker fordi underhuden taber volumen og huden er tyndere og mere tør. Med tiden taber ansigtet også sit naturlige fedt, hvilket gør, at huden bliver slap og mister volumen. Dertil også forandringer af ansigtets konturer, da vi med tiden også taber muskelvæv, hvilket igen medfører tab af volumen. Man skal ikke fortvivle – der kan ske markante forbedringer med fillers behandlinger!

Fillers

Om behandling med fillers

At få lavet en fillers behandling er at give fylde til områder, som mangler dette. Hos TOP CLINIC bliver behandlingerne udført af en dygtig sygeplejerske, som er en meget kompetent injektionssygeplejerske.
Der anvendes udelukkende midlertidige fillers, da der efter vores mening kan være for mange og alvorlige komplikationer til de permanente fillers.  De midlertidige fillers består af 98% vand og 2% Hyaluronsyre (et sukkerstof), der forekommer naturligt i kroppen. Hyaluronsyre er hudens naturlige fugtstof og har en unik evne til at binde vand og dermed udvide vævet, så hudens volumen omgående genoprettes, rynker i ansigtet udglattes og læberne markeres. Det kan både anvendes til korrektion af tynde overfladiske linier samt dybe rynker.

Priser

Kr. 2500,- for 1 ml. og kr. 2000,- for 0,5 ml.
Hvor meget produkt der skal til ved din ønskede behandling bliver vurderet ved din gratis konsultation ved vores fillers specialist.

Hvor behandles

De hyppigst behandlede områder er bekymringsfuren mellem øjenbrynene, furen mellem næsefløj og mundvig samt de såkaldte majonetlinier som går fra mundvig til hage. Det er også en god behandling til nedadvendte mundvige.
Fillers bruges også til læbeforstørrelse og korrektion af asymmetri mellem over-og underlæbe. Det kan ligeledes lægges i læbekanten og danne en smuk overgang. Der laves kun naturligt udseende, fyldige og bløde læber.

Før behandlingen

Før en behandling kan udføres er det obligatorisk efter Sundhedsstyrelsens bekendtgørelse, at man får en forundersøgelse og dernæst en betænkningstid på 2 dage før selve behandlingen udføres. Forundersøgelsen foretages af vores dygtige injektionssygeplejerske, som vi har tilknyttet klinikken. Her finder man ud af, hvilken behandling der er den rigtige for dit ansigt. Du vil blive orienteret om selve behandlingens forløb og eventuelle komplikationer.

Behandlingen

Behandlingen foregår ved at filleren sprøjtes ind med en meget tynd kanyle. Før behandlingen kan man påsmøre en lokalbedøvende creme, der skal virke nogle minutter. De første 12 timer efter behandlingen anbefaler vi, at du ikke anvender make-up. Undgå også at berøre det behandlede område, da bakterier på fingrene kan give infektion. Infektion ses uhyre sjældent, men du bør henvende dig såfremt der kommer varme, smerter eller rødme i det behandlede område. Undgå ligeledes anstrengende træning i det første døgn efter behandlingen. Effekten af behandlingen holder som regel 6-9 måneder, alt efter hudens kvalitet, helbredstilstand samt livsstil.

Hvornår tilbydes behandlingen?

Forundersøgelsen og behandling med Fillers tilbydes hos TOP CLINIC cirka én gang om måneden. Forundersøgelsen en tirsdag aften og fredag eftermiddag i samme uge tilbydes behandlingen og vi bestræber os på, at det kommer til at ske den sidste uge i måneden. Du kan til enhver tid finde kalenderen med nye datoer nederst på hjemmesiden.

 

Save

Save