Den originale Intraceuticals Oxygen Lift

En ansigtsbehandling til ham & hende, som holder huden ung uden anvendelse af nåle og operationer. Huden får konstant tilført ilt og næringsstoffer via blodet, men med alderen bliver blod-gennemstrømningen svagere.
For nogle år siden begyndte australske forskere at forske i, om man kunne skabe en hudforbedring ved at tilføre ilt under højt tryk. Det viste sig, at de australske dermatologer og hudlæger havde så fantastiske resultater, at de under forskningen oprettede firmaet Intraceuticals og opfandt som de første i verden “Intraceuticals” behandlingsmetoden. Behandlingsformen kombinerer Hyperbaric Oxygen, altså ilt under højt tryk, sammen med et specieltudviklet serum, som indeholder hyaluronsyre, vitaminer, grøn te og forskellige blødgørere. Ved hjælp af det høje tryk presses serummet ind i huden.

Intraceuticals Oxygen Lift behandlingen

Behandlingen føles køligt og behageligt med et let pust mod huden. Efter, at man har fået behandlingen kan man straks se en forbedring af hudens udseende. Porerne formindskes, huden bliver fyldigere, opstrammet, fugtet og mindre rynker reduceres.
I Intraceuticals Oxygen Lift behandlingen anvender vi en effektiv peeling eller en pensling med AHA, for at opnå den maximale effekt, idet hudens døde celler fjernes og microcirculationen aktiveres.

Forlæng holdbarheden af din Oxygen Lift behandling

Intraceuticals Atoxelene Daily Serum: Et fantastisk serum, som er meget tæt på det serum, som anvendes i behandlingen. Et serum som er udviklet til at smøre på huden. Påfør 1-2 pump af dette serum i ansigtet i forbindelse med, at du også anvender de øvrige produkter i serien. Virkningen er fantastisk. Perfekt i dagligdagen når man ikke lige har mulighed for at komme ind og få sin behandling.

 


Oxygen Lift med peeling

En grundig afrens efterfulgt af en peeling for reduktion af døde hudceller for klargøring af huden. Indslusning af Intraceuticals Serum med Hyaluronsyre og vitaminer mv. Afsluttes med Intraceuticals serum og creme.

kr. 800,- Book Online


Oxygen Lift med AHA pensling

En grundig afrens efterfulgt af AHA pensling for ekstra reduktion af døde hudceller for klargøring af huden. Indslusning af Intraceuticals Serum med Hyaluronsyre og vitaminer mv. Afsluttes med Intraceuticals serum og creme.

kr. 1025,- Book Online


Oxygen Lift med AHA pensling, vedligehold

En behandling som er tiltænkt dig, som kommer til vedligehold af din behandling hver 6-8 uge. Med AHA pensling og indslusning af Intraceuticals Serum med Hyaluronsyre og vitaminer mv. Afsluttes med Intraceuticals serum og creme.

kr. 900,- Book Online


Oxygen Lift med Atoxelene og AHA pensling

Med en grundig afrens af huden efterfulgt af AHA pensling for ekstra reduktion af døde hudceller for klargøring af huden. Behandlingen indledes med indslusning af Atoxelene serum, som er med botaniske peptider, som er specielt rettet mod linjer og rynker. Herefter indslusning af Intraceuticals Serum med Hyaluronsyre og vitaminer mv. Afsluttes med Intraceuticals serum og creme.

kr. 1250,- Book Online


Oxygen Lift kurforløb med AHA pensling

Et forløb som er tiltænkt 6 behandlinger med et interval på 6-8 dage. Vælges dette kurforløb anbefales det, at man booker alle sine behandlinger ind i kalenderen inden opstart, for at sikre sig tidsintervallet.

kr. 4950,- Kontakt klinikken for aftale


Oxygen Lift kurforløb Atoxelene og AHA pensling

Et forløb som er tiltænkt 6 behandlinger med et interval på 6-8 dage. Vælges dette kurforløb anbefales det, at man booker alle sine behandlinger ind i kalenderen inden opstart, for at sikre sig tidsintervallet.

kr. 6000,- Kontakt klinikken for aftale

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save