Karsprængninger

Er du generet af karsprængninger? Vi kan vi fjerne dem med professionel laser-teknik, hvor vi anvender Ellipses IPL og Candelas GentleYag. Med dette kan vi effektivt reducere og fjerne karsprængninger i ansigtet, på bryst, ben samt på kroppen. Laserbehandling er fortsat en sikker og hurtig løsning for behandling af karsprængninger og du undgår dermed yderligere spredning i huden, som ofte ses hos personer med tendens til karsprængninger.

 


1-2 kar

kr. 400,-


Næsen

kr. 600,-


Sommerfuglepartiet

kr. 900,-Ansigtet

kr. 1200,-


Ben

1500,-


Kar 1 plet på ben

kr. 600,-


 

Før og efter

På billedet ses et før-og efter billede af behandling for karsprængninger på ben og af næsen

karspraengninger-reduktion-med-laser

Kan alle kar behandles?

90% af alle kar kan behandles. Ved en GRATIS forundersøgelse vurderer laserterapeuten om karsprængningerne er egnet til behandling.

Hvor lang tid tager en behandling mod karsprængninger?

En behandling tager 10-20 min. for ansigt/bryst og 20-40 min. for ben. Det kan være nødvendigt med flere behandlinger, før man opnår det ønskede resultat.

Hvordan virker behandlingen?

En karsprængning forekommer i en tynd blodåre lige under hudens overflade. En stråle af intensivt lys trænger dybt ned i hudens væv rettet mod karsprængningen, som opvarmes i få tusindedele sekund og ødelægges. Nogle kar forsvinder med det samme, mens andre gradvis bliver mindre tydelige i løbet af 2-4 måneder.

Gør det ondt?

Oplevelsen af smerte varierer fra person til person. Det er ikke nødvendigt at bedøve huden. Det føles som at blive ramt af en elastik efterfulgt af en varm fornemmelse.

Registreret i Sundhedsstyrelsen (SST)

Her på klinikken udføres behandlinger med Laser/IPL af Laserterapeut Katja Graversen fra Slagelse Hudpleje Klinik. Hun kører rundt i hele Danmark og udfører disse fantastiske behandlinger. Ved udførelse af Laser/IPL behandlinger er det et lovkrav at være registreret i  SST. Katja Graversen har behandlet professionelt siden 1999 og behandlingerne udføres kun af  Autoriserede Laserterapeuter registreret i SST.

Save

Save

Save

Save

Save

Save