Special ansigtsbehandlinger

I vores special ansigtsbehandlinger anvendes dybdevirkende behandlingsprodukter, som er specielt udviklet til den enkelte behandling. Alle behandlinger indledes med en hudanalyse, hvor du får information om din hudtype og din huds tilstand. Samtidig med vil du få råd og vejledning til den optimale pleje af din hud. Alle behandlinger er også med pleje af halsen. Efter endt behandling tilbydes du at få lagt en foundation på med bareMineral’s rene mineraler.

 

Omorovicza Deep Cleansing Facial

Det mineralrige ungarske Moor mudder afgifter og trækker urenheder ud for at give en mere grundig udrensning. Ved anvendelse af en velduftende Moor muddermaske følger en grundig rensning og eksfoliering ved brug af Moor Mud Cleansing Balm, så vel som tropisk frugtekstrakt, som plejer sensitiv hud og reducerer pore størrelsen. Med let dybderens samt en dejlig ansigtsmassage.

kr. 695,- Book Online


Omorovicza Illuminating Facial

En behandling skabt til at lysne og forbedre hudens farve. Indledes med en peeling beriget med kobber for at give huden et antioxidant collagen-stimulerende boost. En unik ansigtsmassage som lindrer spændinger og sætter gang i micro-cirkulationen, mens en rose-og pæon duftende maske plumper huden, så fine linjer og rynker mindskes.

kr. 745,- Book Online


Omorovicza Gold Hydralifting Facial

Denne styrkende og fugtgivende behandling starter med at påføre to lag af Hungarian Moor mudder, for at rense, eksfoliere og peele. En guldmaske med duft af ros tilfører hyaluronsyre på tre forskellige måder for at plumpe og nære huden, mens bio-aktivt guld reparere mikro-skader for at styre huden. Den skønne ungarske ansigtsmassage, som løfter og opstrammer huden. I behandlingen indgår en øjenbehandling med kølende Dermaglobes.

kr. 895,- Book Online


Omorovicza Blue Diamond Facial

Denne opstrammende og lysnende behandling hjælper med at genoplive mat og farveløs hud. Blue Diamond Facial gendanner skin fitness, der er essentielt for at bevare hudcellerne ungdommelige. Ansigtsmassagen i denne behandling vil fremskynde iltningen i huden og give den fornyet energi og opstramning. I behandlingen indgår en øjenbehandling med kølende Dermaglobes.

kr. 995,- Book Online


Decléor Aroma Essential

Træd ind i Decléors aromatiske verden og lad sanserne føre dig langt, langt bort. En skøn behandling med crememaske og specialmasken Aromaplasti, samt dybdevirkende aromessenser og balmer.  I ansigtsbehandlingen indgår en afslappende rygmassage, trykpunktsmassage og drænage, samt massage af ansigt, nakke og skuldre.

kr. 695,- TILBUD 495,- Book Online


Decléor Aroma Expert

Oplev det fantastiske univers, der kendetegner Decléor og nyd denne ansigtsbehandling. En behandling som inkluderer en effektiv specialmaske tilpasset netop din hud, samt dybdevirkende aromessenser og balmer. I behandlingen indgår rygmassage, trykpunktsmassage og drænage, samt massage af ansigt, nakke og skuldre.

kr. 795,- TILBUD 550,-  Book Online


Bioeffect®, Eyglo Advanced EGF Facial Treatment

En anti-age behandling med EGF proteinet. Mærkbar effekt. Eyglo betyder ”evig glød”. Med specialprodukter, som stimulerer celledannelsen. Med afrens, peeling med vulkansk aske, massage af ansigt, nakke og skuldre. Behandlingen afsluttes med special EGF serum og maske.

kr. 995,- Book Online


Carita – klassisk

Med afrens, hudanalyse, afslappende velkomstmassage af nakke og skuldre med essentiel olie. Renovateur massagepeeling, ansigtsmassage med serum og anti-age maske. Behandlingen afsluttes med øjencreme og dagcreme.

kr. 795,-  Book Online


Carita – intensiv fugtbehandling

En fantastisk behandling med synlig og mærkbar resultat. Indledes med afrens, hudanalyse, massage af nakke og skuldre. Dernæst Renovateur massagepeeling og dybderens med apparatur, samt asigtsmassage med serum og maske. Afsluttes med indslusning af fugtgivende serum med apparatet Ideal-Pro-Lift.

kr. 995,-  Book Online

Save

Save

Save

Save