Varig hårfjerning

Træt af uønsket hår i ansigtet, på ben, ryg, bikini eller andre steder kroppen? Eller får du ofte knopper efter voks eller barbering? Vi anvender Ellipse til varig hårfjerning af uønsket hårvækst – en behandling som er sikker og skånsom mod din hud, som er en hurtig, sikker og effektiv behandling og næsten smertefri.

Varig hårfjerning

 

 


Uddrag af prisliste

For booking af behandling eller for priser på øvrige områder er du velkommen til at kontakte os på klinikken

Overlæbe, kr. 500,-

Hage, kr. 600,-

Overlæbe og hage, kr. 800,-

Kinder, kr. 700,-

Halsen, kr. 600,-

1/1 ansigt, kr. 1000,-

Skæg, kr. 700,-

Mave lille, kr. 1000,-

Mave stor, kr. 1400,-

Herrebryst område, kr. 700,-

Armhule, kr. 800,-

Underarm inkl. albue, kr. 900,-

3/4 arme, kr. 1000,-

1/1 arme, kr. 1100,-

Skuldre, kr. 700,-

Ryggen, kr. 1500,-

Lænd, kr. 800,-

Ryggen og skuldre, kr. 2000,-

Ryggen, skuldre og lænd, kr. 2500,-

Bikini, kr. 800,-

Tanga, kr. 1100,-

Brazil, kr. 1400,-

Brazil og inderlår, kr. 1700,-

Lår inkl. knæ, kr. 2500,-

Underben inkl. knæ, 2300,-

1/1 ben, kr. 3800,-

1/1 ben inkl. brazil, kr. 4200,-


 

Før og efter

På billederne ses et er før- og efter billede af hårfjerning af armhule og af ryggen

haarfjerning-af-axil-og-ryg Varig hårfjerning

Kan alle behandles med varig hårfjerning?

Behandlingen er mest effektiv på mørke hår. Ved gråt, hvidt og rød hår virker Ellipsebehandlingen ikke. Ved en gratis konsultation ved vores laserterapeut kan der vurderes om hårene er egnede til behandling.

For mange er uønsket hårvækst et generende problem, som der ofte bruges megen tid på. Vi kan ikke komme uden om, at hårfjerning er en genstridig proces, som på den ene eller anden måde efterlader huden rød og irriteret. Med laserbehandling vil du opleve en reducering af dine hår efter bare få behandlinger. Du kan få behandlet uønsket hårvækst i ansigtet samt på hele kroppen. Du vil få en grundig vejledning ved en gratis konsultation ved klinikkens laserterapeut.

Hvordan virker behandlingen?

Behandlingen foregår ved brug af lys (IPL), som absorberes i det enkelte hårs farve. Lyset omdannes via farven til varme – en proces som ødelægger hårrodens evne til igen at producere et nyt hår.

Gør det ondt?

Oplevelsen af smerte varierer fra person til person. Det er ikke nødvendigt at bedøve huden. Det føles som at blive ramt af en elastik efterfulgt af en varm fornemmelse.

Hvordan viser resultatet sig?

Du vil allerede efter en behandling opleve en markant mindre hårvækst, end du havde før, men for et godt resultat anbefaler klinikken mindst 6 -8 behandlinger. Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger den enkelte føler er tilstrækkeligt. Der vil være nogle hudområder, hvor hårene lettere forsvinder fra end andre. Behandlingen gentages med et interval på cirka 6 uger. Det bedste resultat opnås, hvis hårene er mørke eller sorte og i vækstfase. Da ikke alle hår er i samme fase på samme tid, vil det være nødvendigt med flere behandlinger for at opnå tilfredsstillende resultat. Resultatet varierer fra person til person og af behandlingsområdet.

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan du opleve let rødme, hævelse og ømhed omkring det enkelte hårstrå. Det forsvinder dog i løbet af nogle timer. Hårene falder ikke af, under selve behandlingen, da de først skal skubbes op til overfladen af huden. Det sker i samme tempo, som de vokser, hvorpå hårene først afstødes, når de er udvoksede ca. 14 dage efter behandlingen.

Registreret i Sundhedsstyrelsen (SST)

Her på klinikken udføres behandlinger med Laser/IPL af Laserterapeut Katja Graversen fra Slagelse Hudpleje Klinik. Hun kører rundt i hele Danmark og udfører disse fantastiske behandlinger. Ved udførelse af Laser/IPL behandlinger er det et lovkrav at være registreret i  SST. Katja Graversen har behandlet professionelt siden 1999 og behandlingerne udføres kun af  Autoriserede Laserterapeuter registreret i SST.