AromaWorks

I AromaWorks serien anvendes naturens fineste 100% rene æteriske olier til at skabe vores luksuriøse aromaterapi produkter, hvor duften vil indhylle dig i følelsen af renhed. Hvert enkelt produkt er håndlavet, pakket smukt ind og er helt fri for skadelige kemikalier.

Aroma Works
Aroma Works

AromaWorks fremstiller selv sine produkter for, at sikre kvaliteten af vores essentielle olier, blandinger og produkternes konsistens. Du kan derfor være tryg når du køber AromaWorks, da der kun anvendes naturlige ingredienser, som er fri for kendte kræftfremkaldende stoffer. Produkter vil levere en sikker og harmonisk Aromaterapi erfaring til dit hjem.

AromaWorks filosofi er, at intet bør komme i vejen for den rene fornøjelse og afslapning, som der opstår og opleves ved at hengive sig til sanserne. Det er deres mission at købe og benytte de reneste ingredienser naturen tilbyder. AromaWorks fremstiller alle produkterne selv, for at sikre en høj kvalitet af ​​de Essentielle Olie blandinger, samt en god effektiv konsistens af ​​vores produkter. På denne måde, kan du være i sikker forvisning om, at du kun kan købe naturlige produkter med de reneste ingredienser.

Da AromaWorks kun anvender de fineste naturlige ingredienser er målet at levere den fulde terapeutiske fordel, som der er ved anvendelse af 100% rene essentielle olier i hjemmet. Gennem omtale og uddannelse, ønsker vi at tilbyde et fuldt naturligt alternativ til de kunstige kemikalier, som der bombarderer vores hjem i dag.

AromaWorks er et 100% naturligt livsstil brand, der grundet produkternes høje kvalitet har vundet flere Awards gennem årene. De tilbyder en bred vifte af professionelle og effektive produkter i kategorierne Home Fragrance, Kropspleje og Hudpleje.

Home Fragrance serien består af:

  • Candles
  • Reed Diffusers
  • Room Mists
  • Aroma Diffuser
  • Blended Essential Oils
  • Bath Oils
  • Body Oils

 

AromaWorks kan købes på vores webshop

Du kan købe produkterne fra AromaWorks på klinikken eller via vores webshop her

Save