Revaleskin

Revaleskin er en effektiv Anti-aging Skincare serie. Produktserien er rig på antioxidanter, som forebygger og reparerer ældningstegn. Udviklet af frugten fra ​​kaffeplanten er CoffeeBerry ekstrakten én af ​​de højeste antioxidant målt nogensinde og kan hjælpe din hud med at se glattere og yngre ud. Med alderen reduceres det naturlige antioxidantniveau i kroppen, og oxidative stress i huden øges.

Når hudens naturlige beskyttelsebarriere bliver reduceret, er resultatet, at øgningen af skadet hudceller stiger. Revaléskin indeholder op til 1,5% CoffeeBerry® ekstrakt, som er en af naturens stærkeste antioxidanter, og er målt op til 50% stærkere end granatæble og vitamin C og E. Daglig brug af REVALÉSKIN® vil sammen med kroppens naturlige antioxidanter, give øget beskyttelse mod frie radikaler, der kan føre til for tidlig ældning af huden.

Revaleskin

Tilfør din hud essentielle antioxidanter

CoffeeBerry® ekstraktet er 50 % stærkere antioxidant end grøn te. Tests har vist, at CoffeeBerry® ekstraktet er betydeligt stærkere end granatæble og vitaminerne C og E.1-4 Dagligt brug af REVALÉSKIN® vil sammen med kroppens naturlige antioxidanter give en bedre beskyttelse mod de frie radikaler, som kan føre til for tidlig ældning af huden.

Naturlige og effektive antioxidanter

CoffeeBerry® ekstraktet indeholder et naturligt mix af polyfenoler, som er kraftige antioxidanter.

Hvorfor er det vigtigt?

CoffeeBerry® ekstraktet vil naturligt neutralisere et bredt spekter af frie radikaler, som kan skade hudcellerne, vigtige fugt- og fedtstoffer, og endda hudens DNA.

Ægte CoffeeBerry® ekstrakt er:

  • ekstraktet fra hele kaffebærret, ikke bare kaffebønnen.
  • 10 gange stærkere antioxidant end kaffebønnen alene
  • en suverænt overlegen antioxidant med unikke antiage-egenskaber.

Revaleskin kan købes på vores webshop

Du kan købe Revaleskin produkter på klinikken eller via vores webshop her

Save