Om klinikken

En hud og- skønhedsklinik for ham & hende med luksus og velvære for dig, som vægter kvalitet, hygiejne, god atmosfære og veluddannet personale meget højt. Vi holder os konstant ajour med de sidste trends indenfor makeup og hudpleje ved at deltage på kurser og messer og vi holder os ikke tilbage med nye tiltag, hvis de kan gøre en forskel. Vi er en klinik med en bred erfaring og ekspertise og har eksisteret siden september 2000.

Velkommen til TOP CLINIC

Du finder TOP CLINIC i en lille hyggelig gård med indgang fra gågaden. Med vores godt 270 m2 har vi god plads til både hudplejeklinik og en spændende butik med et stort udvalg af markedets hotteste produkter indenfor hudpleje. Vort produktsortiment er sammensat, så det kan dække ethvert behov og derfor tilbydes der også behandlinger med dybdegående kliniske ingredienser, som har en høj standard for kliniske effekter og som er bygget op med den nyeste kundskab indenfor hudvidenskab, hvilket kan bidrage til at holde huden glat, smidig og smuk i mange år fremover.

TOP CLINIC
Nørregade 10A
7100 Vejle

📞  +45 75835095
📧   mail@topclinic.dk


Åbningstider

Mandag 09.00 – 17.30
Tirsdag 09.00 – 19.00
Onsdag 09.00 – 17.30
Torsdag 09.00 – 19.00
Fredag 09.00 – 18.00
Lørdag 09.00 – 13.00

Find vej


Else Møller Larsen

Indehaver, kosmetiker og mikropigmentist

“Jeg holder utrolig meget af den tætte kontakt, som jeg har med mine kunder. Som uddannet kosmetiker og mikropigmentist tilbyder jeg et højt fagligt niveau og er meget resultatorienteret med hensyn til mine behandlinger og produkter.
Jeg prioriterer meget højt at give mine kunder en kompetent vejledning i såvel produkter som behandlinger, ligesom det er også er vigtigt for mig, at kunden får koblet fuldstændig fra, når man er på klinikken. Jeg opdaterer konstant min faglige viden ved at deltage på kurser og messer og holder mig ikke tilbage for nye tiltag, hvis de kan gøre en forskel.”

Diana Hedegaard Andersen

Kosmetolog og negletekniker

“Jeg bestræber mig på at udføre behagelige og afslappende behandlinger og holder meget af at gøre en forskel for kunden. Jeg udfører alt fra manicure, Shellac, fodbehandling, hårfjerning med voks, vipper og bryn, ansigtsbehandlinger, kropsbehandlnger og makeup. Jeg har en profesionel tilgangsvinkel til mit arbejde og vil gerne se resultater. Jeg holder af at vejlede og rådgive kunderne, så de føler sig trygge hos os.
Som person er jeg en glad og imødekommende pige og glad for min profession.”

Thyra Maria Colding

Kosmetiker og vippetekniker

“I mit professionelle arbejde, vil jeg være med til, at gøre en forskel for andre. Jeg vil kunne hjælpe de der er resultatsøgende, ved at udføre og vejlede i målrettede behandlinger og produkter. De der har en hektisk hverdag og har brug for at koble fra med en behandler der har rolige hænder. Jeg holder meget af i mit arbejde at kunne give kunden en behagelig og afstressende oplevelse. Jeg har gode hænder og elsker at give massage til ansigt- og krop. Jeg er en meget glad og positiv person, der har et ønske om at levere en professionel, rolig og grundig behandling.”

Anne Jensen

Kosmetiker

“Jeg nyder at komme på arbejde hver dag, for at forkæle mine kunder. For mig er det vigtig, at mine kunder oplever en rolig og afslappende atmosfære, og glemmer den travle hverdag. I mit arbejde sætter jeg stor pris på den daglige kundekontakt og ikke mindst at kunne bidrage til optimering at din hud, samt velvære. Jeg elsker at se resultater og kunne gøre en positiv forskel for din hudpleje og velvære såvel via behandlinger som produktvejledning. Jeg er meget servicemindet og du vil møde mig, som en glad og positiv pige, der vil dig det allerbedste.”

Camilla Due Kristensen

Kosmetolog

“I mit job som kosmetolog, har det høj prioritet for mig, at yde en professionel og venlig service.  Jeg vægter højt, den tætte kontakt med mine kunder og, at imødekomme kundens ønsker og behov.  Jeg prioriterer højt, at vejlede kunden om netop den behandling som jeg grundigt vurdere, vil være den rette for kunden. Jeg har stor fokus på, at kunden oplever følelsen af tilfredshed, og forståelse under og efter en behandling og vejledning fra mig.  Jeg er en meget smilende, imødekommende og glad pige, der yder den bedste service overfor mine kunder.”

Tina Madeckt

Kosmetikerelev, 3. år

“Skønhed, hudpleje, velvære og sundhed har altid haft min interesse og er blevet min store passion. Jeg holder mig konstant opdateret med hvad der rører sig inde for branchen. Jeg er resultatorienteret og stræber efter at gøre en forskel. Jeg giver en personlig vejledning og rådgivning så vi sammen finder frem til det der er det bedste for lige netop dig. Jeg er rolig af sind og kan godt lide at give folk en oplevelse af at komme lidt væk fra den travle hverdag, slappe helt af, føle sig godt tilpas og gå fra behandlingen med fornyet energi.”

Gæstebehandler, fillers:

Christina Valgren, kosmetisk sygeplejerske fra klinikken Nordic Care

Gæstebehandlere, laser:

Karina Dalboe Nielsen, sygeplejerske og autoriseret laserterapeut fra Cosmetic Laser i Slagelse.

Negle- og vippetekniker:

Cristina Dragusin udfører gelénegle / specialist i Nail Art, samt Eyelash Extensions (Single & Volume).

Fysiurgisk massør:

Susanne Hendriksen, også uddannet akupunktør. Tilbyder flere spændende behandlinger.


Afbudspolitik

Afbud til en behandling skal ske til klinikken 24 timer før den afltalte tid. De 24 timer er til for, at vi som behandler kan tilgodese andre kunders ønske – og for at vores tid ikke skal gå tabt. Vi tilbyder dig derfor den service, at du får en reminder på din tidsbestilling 24 timer før din aftale – på en sms eller e-mail.

Ved afbud samme dag, betales 50% af behandlingens pris.
Ved udeblivelse betales 100% af behandlingens pris.

Ønsker du at melde afbud, eller at ændre din tid kan du ringe på tlf. 7583 5095. Er vi optaget, kan der lægges en telefonbesked. Dette gælder også udenfor klinikkens åbningstid. Afbud accepteres ikke via facebook.
Vi håber på forståelse herfor, da det er lavet af hensyn til alle. Vi tager naturligvis højde for akut sygdom.

Betalingsmuligheder

Kortbetaling: Der kan modtages betalinger med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, Mastercard, Mastercard Direct og Maestro. Derudover også betalingskort fra City Vejle og Gavekortet.dk

Gavekort: Et gavekort er en dejlig gave, uanset om modtageren vælger at få en behandling eller produkter. Vi pakker dit gavekort flot ind sammen med en brochure og en cremeprøve. Har du ikke mulighed for at afhente det på klinikken, fremsender vi det gerne til dig eller til modtageren. Du kan købe gavekortet på vores webshop.

Gavekort – wellness pakker: Hos TOP CLINIC modtager vi gavekort til udvalgte behandlinger fra Go Dream og Smart Box. Behandlingerne finder du ved at gå ind på deres hjemmeside eller man kan læse om det i det vedlagte materiale sammen med dit gavekort.


Loyalitetsrabat

I mange af vores lækre serier udsteder vi dig et loyalitetskort, hvilket vil sige, at har du købt for et bestemt beløb eller antal indenfor et halvt år, har du mulighed for at vælge et gratis produkt blandt de produkter som tilbydes på det aktuelle kort.

Rabatkort

Vi værdsætter, at du kommer til behandling hos os, hvorfor vi udsteder rabatkort, hvorpå man på sin 10. behandling får 50% rabat på en behandling svarende til det som man har fået flest gange på sit kort. Dog ikke på permanent makeup, fillers eller laserbehandling.

Events på klinikken

Medieomtale


Job hos TOP CLINIC

Der er i øjeblikket ingen ledige stillinger.

Du skal dog være velkommen til at fremsende en uopfordret ansøgning. Vi gemmer din ansøgning i vores jobbank og retter henvendelse til dig, når vi får brug for mere personale. I din ansøgning skal der indgå et billede af dig selv, et CV og en god beskrivelse om dig selv med angivelse af, hvad der er din særlige interesse inden for faget.