Events

Kommende events

Eventaften med Anette Kristine Poulsen

Kom til et underholdende, tankevækkende og lærerigt foredrag om huden med blogger / forfatter Anette Kristine Poulsen. Onsdag d. 30. august kl. 19.00. Det afholdes i Torvehallerne, Fiskergade 2 – 8, 7100 Vejle.
Anette Kristine Poulsen skriver om skønhed og hudpleje for Dagbladet Børsen, magasinet Elle og på sin kendte blog Beautyspace.dk, der har tusindvis af følgere. Desuden er hun foredragsholder, fast skønhedsekspert i Go’ Morgen Danmark og har tidligere udgivet bestselleren “Slip rynkehysteriet” og “Sådan får du Superhud”.

I pausen bliver der serveret kaffe / the og fine kager. Du vil også kunne møde Mette fra ENVIRON – som tilbyder 20% rabat på produkterne fra serien og hun har også nogle super flotte gaver med, som du kan vinde. TOP CLINIC har naturligvis også et par gode gevinster med og også nogle fantastiske tilbud samme aften – glæd dig…

Program:

  • Velkomst
  • Foredrag med Anette Kristine Poulsen
  • Pause med kaffe og kage
  • Lodtrækning om super lækre produkter på nummeret fra din billet
  • Afslutning

Billetpris: 1 stk. = 150 kr. / 2 stk. = 270 kr. / 4 stk. = 480 kr.  Kan købes på klinikken eller via shoppen her

 

 

Tidligere events


Eventaften med SkinCeuticals

En fantastisk aften med introduktionen af vores nye serie SkinCeuticals, som er en medicinsk hudplejeserie med kraftfulde ingredienser og effektive ansigtsbehandlinger. Vores SkinCeuticals ekspert Emmi Willumsen indledte med at fortælle og forklare om den fantastiske serie, hvor der er stort fokus på potente antioxidanter. Alle fik en grundig hudanalyse i Skinscoope apparatet og en god produktvejledning, samt en fin Goodiebag.


Feminin aften med Emilia van Hauen og Maybritt Krewald

I anledning af klinikkens 15 års fødselsdag havde vi en skøn aften med et rigtig godt foredrag af Emilia van Hauen, som tog udgangspunkt i sin bog Ladycool. Dit køn er en styrke – brug det. Efter pausen var et ganske interessant foredrag af Maybritt Krewald, kvinden bag MK olie og aroia.


Eventaften med MK Olie og Aronia

En utrolig interessant aften med sygeplejerske Tina Maria Madsen.
Tina uddelte sin viden om kroppens behov for essentielle olier og antioidanter på en spændende måde og alle fik masser af ny viden og en smagsprøve på Maybritt Krewalds MK Olie og Aronia.


Eventaften med kliniske behandlinger

En hyggelig aften med rigtig mange søde kunder, som havde stor interesse for kliniske behandlinger. Der blev tilbudt gratis konsultationer for udfyldning af linjer og rynker med Esthélis udført af sygeplejerseke Pernille Falkenberg og gratis konsultationer for hudforbedring med laser, varigt hårfjerning, medicinske Dermaroller behandling ved laserterapeut Emmi Willumsen. Derudover også for permanent makeup og gratis hudanalyser.


Makeup-artist Natascha Rouchdi og foredragsholder Gitte Koldtoft

En pragtfuld aften i Torvehallerne den 19. april 2012 med Gitte Koldtoft og Natascha Rouchdi. Salen var fuld af glade piger som overværede arrangementet, hvor Natascha indviede med at lægge en flot makeup med bareMinerals. Efter pausen var humøret højt hos alle – og der var fuld fart på Gitte, som på en helt fremragende måde kunne give den enkelte inspiration til, hvordan man kan udnytte sin egen energi meget mere optimalt.