Events

Kommende events / demodage

Kom til Demodag og oplev Omorovicza 

Kom og oplev vores fantastiske serie Omorovicza TIRSDAG d. 31. oktober fra kl. 10-18, hvor vi afholder demodag. Omorovicza blev nomineret til Årets nye brand, ved Danish Beauty Awards 2017.
Lad dig indhylde og inspirere i Omorovicza´s skønne univers, og oplev ansigtspleje på højeste niveau, når vores beauty specialist Emile Sell Spang besøger klinikken. Din ansigtsbehandling denne dag vil blive udført af Emilie.
Omoroviczas historie har rødder i de helende egenskaber fra de 2000-årige mineralrige, termale kilder i Budapest. Med udgangspunkt i kilderne har Omorovicza udviklet hjertet i al deres hudpleje, det patenteret leveringssystem: Hydro Mineral Transference TM.
Prisen er kr. 449,- og ved køb af 2 Omorovicza produkter er behandlingen gratis. Tilmeld dig nu, da der er begrænset antal pladser. Skriv til mail@topclinic.dk eller ring på 7583 5095.


Eventaften med Fillers

Hver den sidste tirsdag i måneden afholder vi Eventaften med fillers og vi tilbyder efterfølgende en behandling med fillers om fredagen i samme uge. Dato for næste Eventaften er tirsdag den 24. oktober kl. 19.00 og behandlingen tilbydes fredag den 27. oktober fra kl. 16.00. Husk at tilmelde dig til hos Top Clinic.
Går du og overvejer en fillersbehandling? Hos os er det muligt at komme og få alt den information, som du har brug for i forbindelse med denne behandling og du har samtidig mulighed for at få en gratis konsultation samme aften. Her vil du få at vide, hvad behandlingen kan gøre for lige netop dig. Tænker du, at du godt kunne tænke dig behandlingen kan du booke tiden til den kommende fredag eller en anden fredag, hvor vores gæstebehandlere kommer igen. Læs mere om fillers behandling her

 


Tidligere events

Demoaften med SkinCeuticals

Vi havde en dejlig aften, hvor vores kunder fik en fantastisk behandling med vores medicinske hudplejeserie på vores demoaften, som vi afholdte den 10. oktober 2017. Vi havde besøg af vores SkinCeuticals ekspert Emmi Willumsen, som indledte alle behandlinger med en hudanalyse i et SkinScoope apparat, som fortæller dig alt om din huds tilstand. Alle fik en god forklaring om SkinCeuticals serien og der var stort fokus på seriens indhold af de potente antioxidanter.
Efter denne analyse blev der udført en masse dejlige ansigtsbehandlinger med en god afrens, peeling og vores vidunderlige C-Vitamin maske, som blandt andet arbejder på linje og rynker og pigmentering. En aften med succes, som vi helt sikkert gentager en anden god gang.


Eventaften med Anette Kristine Poulsen

Onsdag den 30. august 2017 i Torvehallerne i Vejle. Vi havde en forrygende god aften sammen med Anette Kristine Poulsen. Hun afholdte sit fantastiske foredrag “Superhud Live”, som var et underholdende, tankevækkende og lærerigt foredrag, som var motiverende, sjovt og brugbart og samtidig også dybdeborende og provokerende.
Anette Kristine Poulsen skriver om skønhed og hudpleje for Dagbladet Børsen, magasinet Elle og på sin kendte blog Beautyspace.dk, der har tusindvis af følgere. Desuden er hun foredragsholder, fast skønhedsekspert i Go’ Morgen Danmark og har tidligere udgivet bestselleren “Slip ” og “Sådan får du Superhud”

 


Eventaften med SkinCeuticals

En fantastisk aften med introduktionen af vores nye serie SkinCeuticals, som er en medicinsk hudplejeserie med kraftfulde ingredienser og effektive ansigtsbehandlinger. Vores SkinCeuticals ekspert Emmi Willumsen indledte med at fortælle og forklare om den fantastiske serie, hvor der er stort fokus på potente antioxidanter. Alle fik en grundig hudanalyse i Skinscoope apparatet og en god produktvejledning, samt en fin Goodiebag.


Feminin aften med Emilia van Hauen og Maybritt Krewald

I anledning af klinikkens 15 års fødselsdag havde vi en skøn aften med et rigtig godt foredrag af Emilia van Hauen, som tog udgangspunkt i sin bog Ladycool. Dit køn er en styrke – brug det. Efter pausen var et ganske interessant foredrag af Maybritt Krewald, kvinden bag MK olie og aroia.


Eventaften med MK Olie og Aronia

En utrolig interessant aften med sygeplejerske Tina Maria Madsen.
Tina uddelte sin viden om kroppens behov for essentielle olier og antioidanter på en spændende måde og alle fik masser af ny viden og en smagsprøve på Maybritt Krewalds MK Olie og Aronia.


Eventaften med kliniske behandlinger

En hyggelig aften med rigtig mange søde kunder, som havde stor interesse for kliniske behandlinger. Der blev tilbudt gratis konsultationer for udfyldning af linjer og rynker med Esthélis udført af sygeplejerseke Pernille Falkenberg og gratis konsultationer for hudforbedring med laser, varigt hårfjerning, medicinske Dermaroller behandling ved laserterapeut Emmi Willumsen. Derudover også for permanent makeup og gratis hudanalyser.


Makeup-artist Natascha Rouchdi og foredragsholder Gitte Koldtoft

En pragtfuld aften i Torvehallerne den 19. april 2012 med Gitte Koldtoft og Natascha Rouchdi. Salen var fuld af glade piger som overværede arrangementet, hvor Natascha indviede med at lægge en flot makeup med bareMinerals. Efter pausen var humøret højt hos alle – og der var fuld fart på Gitte, som på en helt fremragende måde kunne give den enkelte inspiration til, hvordan man kan udnytte sin egen energi meget mere optimalt.