AHA Ansigtsbehandlinger

Behandlinger med AHA er særligt målrettet til dig, som ønsker en behandling, som virker nu og her og på lang sigt. Med AHA og andre aktive ingredienser er det muligt at arbejde på et dybere niveau i huden og gøre en markant forbedring på en solskadet hud, hudtilstande med acne, åbne porer, rosacea, linjer og rynker eller brune pigmentpletter. Det kan anbefales at tilkøbe en Beauty Angel Lysbehandling, da denne vil optimere effekten af din behandling.

For et optimalt resultat anbefales et kurforløb med mindst 6 behandlinger, hvor der ydes en rabat på 15%


iS CLINICAL BEHANDLINGER

Intensive kliniske ansigtsbehandlinger, som er designet til hurtigt og sikkert at forny hudens overflade, reducere fine linier og rynker, udglatte, blødgøre og fremhjælpe cellefornyelsen. Grundstenen i behandlingen er en kombination af to terapeutiske masker. Den meget kraftfulde INTENSIVE RESURFACING MASQUE med bl.a. sukkerrørsekstrakt, citronsyre, æbleekstrakt, retinol og kraftige antioxidanter.
Den anden maske REJUVENATING MASQUE er en fugtgivende, kølende og lindrende maske med blandt andet hualuronsyre, aloe-vera, grøn te-ekstrakt, lakridsekstrakt, vindruekerneekstrakt, og rosmarinekstrakt.

Fire and Ice tilfører intensiv fugt til huden og fremmer cellefornyelsen. Ydermere bliver den opstrammet og hudens struktur bliver glattet og jævnet. Ved at få fjernet de døde hudceller bliver din huds glød fornyet. Sanserne bliver vækket af skønne dufte af blandt andet varm kanel og kølende pebermynte.

Fire and Ice klassisk

Med effektiv afrens, pensling med Intensive Resurfacing Masque, neutralisering, Rejuvenating Masque. Afsluttes med serum og beskyttende creme.

kr. 650,- Book Online


Fire and Ice med dybderens eller massage

Med effektiv afrens, pensling med Intensive Resurfacing Masque, neutralisering. Blødgørende balm efterfulgt af dybderens eller en dejlig massage af ansigt, nakke og skuldre. Dernæst Rejuvenating Masque. Afsluttes med serum og beskyttende creme.

kr. 795,- Book Online


Fire and Ice med dybderens og massage

Med effektiv afrens, pensling med Intensive Resurfacing Masque, neutralisering. Blødgørende balm efterfulgt af dybderens og dejlig massage af ansigt, nakke og skuldre. Dernæst Rejuvenating Masque. Afsluttes med serum og beskyttende creme.

kr. 925,- Book Online


iS Clinical med microdermabrasion (hudslibning)

Med grundig afrens, hudanalyse, påførsel af Active serum, Pristine hudslibning med ægte diamanter samtidig med, at en blid vacuum stimulerer blodcirkulationen. Blødgørende balm efterfulgt af dybderens eller dejlig massage af ansigt, nakke og skuldre. Rejuvenating masque, serum og beskyttende creme.

kr. 725,- Book Online


Foaming Enzyme Facial

En luksuriøs ansigtsbehandling med grundig afrens og hudanalyse. Med AHA enzym-peeling som giver en rigtig god eksfoliering af huden. Blødgørende balm efterfulgt af dybderens eller dejlig massage af ansigt, nakke og skuldre, samt Rejuvenating masque, serum og beskyttende creme.

kr. 750,- Book Online


Exfoliating Clear Skin Facial

Exfoliating Clear Skin behandlingen polerer nænsomt huden, fjerner hudorme og har poremindskende effekt. Huden beroliges og får tilført fugt. Behandlingen fjerner det grå og lidt kedelige skær fra huden og forbedrer hudens struktur i form af en finere og mere glat overflade med en levende og sund udstråling.

kr. 750,- Book Online


PRIORI BEHANDLINGER

Professionelle ansigtsbehandlinger udviklet for at “kickstarte” resultaterne af produkterne til hjemmebrug og for at forstærke resultaterne. Behandlingsgelen består af anti-age og fugtgivende ingredienser med mælkesyre (AHA), glycolsyre (AHA) og salicylsyre (BHA), samt kraftige antioxidanter. Det forbedrer hudens fugtniveau og giver en frisk, sund og strålende hud.
Behandlingerne tilpasses den enkeltes behov og er velegnet til forbedring af hudtilstande med uren hud, acne, rosacea, linjer og rynker, brune pigmentpletter, samt rosacea.

 


Peel It

En introduktionspeeling, som hjælper til med at balancere huden og giver synlige resultater. Indledes med hudanalyse. Dernæst grundig afrens, pensling med AHA gel, neutralisering, serum og beskyttende creme.

kr. 495,- Book Online


Skin Re-Boot

En adaptiv behandling designet til at “genstarte din hud” Med hudanalyse, afrens, en effektiv pensling med AHA gel, samt afsluttende maske. Afsluttes med serum og beskyttende creme.

kr. 645,- Book Online


Skin Unwrapped

En intensiv behandling, som giver resultater udover det sædvanlige. Med hudanalyse, afrens, pensling med AHA gel, en skøn massage af ansigt, nakke og skuldre, samt maske. Afsluttes med serum samt beskyttende creme.

kr. 795,- Book Online


Gavekort

Glæd den du holder af med et sødt gavekort til en behandling. Kan købes på klinikken eller via vores webshop her

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save