Anti-age behandling

Er du lidt ked af din hud og ønsker at give den en mere frisk udseende? Med en anti-age behandling med Ellipses IPL hjælper vi dig til at se yngre ud og til at udskyde ældningsprocessen. Med vores laserudstyr tilbyder vi behandling af solskadet hud, som er en hurtig og effektiv behandling, der er sikker og skånsom mod huden.
Sol og alder reducerer collagen produktionen i huden og huden ældes mere eller mindre naturligt med tiden. Skinrejuvenation, med den klinisk dokumenterede, sikre og effektive ellipse metode, hjælper dig med at bevare det unge friske look længere. Dels ved at fjerne brune pletter og rødmen og dels ved at forbedre hudens struktur.
Behandlingen fjerner ikke rynker, men giver ensartethed og reducerer solskader. Du må forvente 3 – 6 behandlinger for at opnå det optimale resultat.

 

Hudforyngelse, Ellipse

Ansigt, kr. 1200,-


Halsen, kr. 800,-


Decollette, kr. 1000,-


Hænder, kr. 500,-


Før og efter

På billedet ses et resultat efter Skinrejuvenation, hvor der er udført tre behandlinger. Se flere billeder HER

 

Hvilken behandling skal jeg vælge?

Vi har rigtig mange Anti-age behandlinger at vælge imellem når det gælder behandling med laser/IPL. Ved en GRATIS forundersøgelse vurderer behandleren, hvilken behandling som passer bedst til dig.

Hvor tidligt starter man med Anti-age behandling?

Ældning af huden starter allerede ved det fyldte 21 år og man kan således starte her. De små fine rynker kommer ved 30 års alderen. Herefter begynder rynkerne at blive mere synlige.

Hvordan virker behandlingen?

Med en Anti-age behandling stimuleres hudens celler til at øge produktionen af collagen og elastin, som er de elastiske fibre, der giver styrke og smidighed til huden. Huden ser friskere og yngre ud. Under behandlingen opvarmes hudens protein, så kollagen gendannes og synligheden af fine linjer og rynker, samt pigmentpletter reduceres.

Hvor mange behandlinger skal der til?

Vi anbefaler 3-6 Anti-age behandlinger for at opnå et succesfuldt resultat.

Gør det ondt?

Oplevelsen af smerte varierer fra person til person. Det er ikke nødvendigt at bedøve huden. Det føles som at blive ramt af en elastik efterfulgt af en varm fornemmelse. Gentle Yag har et patenteret kølingssystem, som sørger for at køle og beskytte huden under hele behandlingen. Dette bevirker, at huden kun er meget lidt rød efter en behandling. Man kan faktisk ikke se, at man lige har fået foretaget en “miniansigtsløftning” med laser.

Registreret i Sundhedsstyrelsen (SST)

Her på klinikken udføres behandlinger med Laser/IPL ved Sygeplejerske Karina Dalboe Nielsen, Cosmetic Laser Klinik Lavida, Nykøbing Falster. Derudover forestår ansvarlig Speciallæge Jakob Nielsen, samt den/de tilknyttede sygeplejersker for forundersøgelser (stiller indikation mm.), samt behandler ligeledes med IPL og Laser. Alle er registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed som IPL/Laserbehandlinger påkræver. Styrelsen for Patientsikkerhed foretager jævnligt tilsyn og resultatet heraf kan ses på deres hjemmeside www.stps.dk

Konsultationer og behandlinger udføres hos os af Karina Dalboe Nielsen, som er autoriseret laserterapeut.


LINK til Klient-information

For Laser/IPL behandling med Nordlys Ellipse for hårreduktion, karsprængninger og hudforygelse.
Gå til siden her

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save