Beauty Angel Lys

Beauty Angel Lyset er en naturlig og effektiv behandling som giver dig en smuk og naturlig hud. Med en klinisk dokumenteret effekt, er behandlingen både effektiv og sikker. Fibroblasterne (bindevævscellerne) tiltrækkes og aktiveres af Beauty Angel Lys, så du ved egen hjælp forynger og forbedrer din hud! Vi tilbyder behandlingen individuelt eller i kombination med øvrige ansigtsbehandlinger.

Beauty Angel Lys for en ung smuk hud

 • Stimulerer dannelsen af collagen og hyaluron
 • Giver glød og en glat og velplejet hud
 • Reducerer fine linjer og rynker
 • Reducerer uren hud og acne
 • Blødgør og udglatter din hud
 • Reducerer hævelser og mørke rander under øjnene
 • Opstrammer huden og giver masser af glød
 • Reducerer strækmærker og arvæv
 • Reducerer pigment- og ældningspletter
 • Giver en varm og afslappende behandling
 • Frigiver kroppens endorfiner
 • Energigivende og humørvenlig behandling

 

Beauty Angel ansigtsbehandling, TILBUD

60 min: Bryn farvet og rettet. Ansigtsbehandling med afrens, peeling, maske, Beauty Angel Lys. I alt kr. 525,- Værdi kr. 650,-
60 min: Bryn farvet og rettet. Ansigtsbehandling med afrens, peeling, Beauty Angel Lys inklusiv EMT specialmaske.
I alt kr. 625,- Værdi kr. 750,-

Lyset gør en forskel

Med alderen falder celleaktiviteten, hvilket medfører et tab af fugt, en reduktion af elasticitet og collagen. Beauty Angel Lyset arbejder i alle hudlag – også de dybeste og netop derfor sørger lyset for, at nøglefunktionerne for en frisk og sund hud er til stede. Det er vitalt at have en optimal funktion af nogle bestemte hudceller, “de såkaldte fibroblaster”, som sørger for at tilføre huden collagen, elastin og hyaluron.

Behandling med Beauty Angel Lys

En sikker behandlingsform, som kan anvendes af alle hudtyper. Kan bookes som en solo behandling og i forbindelse med en ansigtsbehandling, hvor Beauty Angel behandlingen er en unik afslutning. Med behandlingen opnår du resultater med det samme. Efter blot få behandlinger kan du mærke og se effekten. For at opnå det optimale resultat kan anbefales et behandlingsforløb.

Vejledende behandlingsforløb

Beauty Angel

Behandlingsforløbet tager udgangspunkt i hudens naturlige ældning. Ved andre behov, som for eksempel acne, arvæv, strækmærker med videre kan flere behandlinger være en mulighed. Efter et behandlingsforløb anbefales det, at man vedligeholder sit resultat med 1 til 2 behandlinger om måneden alt efter behov.

Beauty Angel Activate og Cultivate Cremer

Med Activate og Cultivate får du optimal hudpleje samtidig med, at de plejende ingredienser, der er i produkterne øger effekten af lyset og efterlader huden forfriskende og blød. Beauty Angel Activate påføres umiddelbart inden behandlingen og Beauty Angel Cultivate efter behandlingen.

Beauty Angel EMT Mask

Beauty Angel EMT masker (Energizing Mask Technology) kan med stor fordel benyttes sammen med behandlingen. Serumet fra masken fremskynder effektiviteten af Beauty Angel Lyset. Der findes flere forskellige masker alt afhængig af hudtype.

Opgrader din Beauty Angel behandling EMT Mask

Med en Beauty Angel Maske får du muligheden for at optimere og skræddersy din lysbehandling. Maskerne giver en intens fugt til huden, samtidig med at lyset stimulerer huden til at absorbere ingredienser bedre. Maskerne er kølende og beroligende, og giver din hud umiddelbar glød og udstråling.

Deep sea maske: God til den stressede hud, som er ude af balance. Virker lysnende på pigmenteringer og udjævner en kedelig grå hudteint. Virker også beroligende på en sensitiv hud. God til fine linjer.

Q10 og Caviar maske: Reducerer rynker og slaphed i huden, da ingredienserne fremmer hudens egen antiage proces. Giver fugt og næring til huden, samt gode beskyttende antioxidanter. Har en dulmende effekt på huden, og beskytter hudens barriere.

Green Tea: Matterende virkning på huden der fedter, og antibakterielle egenskaber til den tilstoppede hud. Beroligende og antiinflammatoriske egenskaber, der dulmer en senstiv hud. Giver beskyttelse mod UVA, og har en lysnende effekt på ujævn hudteint.

Collagen maske: God til huden der har begyndende rynker og fine linjer. Giver intens fugt, og dulmer en sensitiv hud. Virker genopbyggende på hudens barriere og beskyttende på hudens sunde og raske celler.

Hyaluron maske: Intens fugtgivende maske til den tørre eller periodevis tørre hud. Har beroligende og anti-inflammatoriske egenskaber. Masken virker styrkende på hudens barriere.

Cherry Blossom Ekstrakt maske: Intens beroligende maske, der virker både antiinflammatorisk og har en dulmende effekt på huden. God til den sensitive og blussende hud. Giver umiddelbar lindring, fugt og beskyttelse. Antibakterielle egenskaber og matterende effekt, gør den god til den tilstoppede men sensitive hud.

 

Priser for behandling med Beauty Angel Lys


Beauty Angel Basis behandling

 • Med Activate collagen booster creme
 • 15 min. Beauty Angel collagen og fugtstimulerende lys
 • Cultivate creme (blødgørende og opstrammende)

kr. 225,-   Book Online 1 x 15 min Beauty Angel Lys
kr. 1215,- Book Online 6 x 15 min Beauty Angel Lys, (spar 10%)


Beauty Angel Quick behandling

 • Med afrensning og peeling af huden
 • Activate collagen booster creme på hals og bryst
 • 15 min. Beauty Angel collagen og fugtstimulerende lys
 • EMT maske (intens fugtgivende og tilpasset din hud)
 • Cultivate creme (blødgørende og opstrammende)

kr. 425,-   Book Online 1 x 30 min
kr. 2295,- Book Online 6 x 30 min, (spar 10%)


Beauty Angel i forlængelse af ansigtsbehandling

 • Activate collagen booster creme
 • Cultivate creme (blødgørende og opstrammende)

kr. 195,- Book Online  15 min, som tillæg til din ansigtsbehandling


Klinisk dokumenteret rapport

Den klinisk dokumenterede Beauty Angel rapport er blandt andet udarbejdet af læge og lysterapeut Alexander Wunsch

Læs rapporten her

 

Gavekort

Glæd den du holder af med et sødt gavekort til en behandling. Kan købes på klinikken eller via vores webshop her