Behandlinger for ham

Her finder du et udvalg af behandlinger for mænd, med et udvalg af behandlinger som er tilpasset mandens hud og særlige behov. Mandens hud er 25% tykkere end kvindens hud og indeholder mere collagen – et protein som giver fasthed i huden. Den er mere fast og elastisk og alderstegn viser sig senere end hos kvinder. Den er mere modstandsdygtig hos mænd, men bliver hurtigere tyndere, hvilket allerede sker fra ca. 30 års alderen. Alderstegn udvikler sig hurtigere og rynkerne bliver mere markerede og sværere at gøre noget ved, hvorfor det er vigtigt for mænd at forebygge denne naturlige ældningsproces.
Huden vil være ekstra udsat overfor solskader og den vil blive mere tør og spændstigheden vil dale. Efter de 50 år har mandens hud stabiliseret sig og der sker ikke mere så mange ændringer i huden. Fordi mandens hud adskiller fra kvindens er der udviklet produkter specielt til ham.

Nederst på siden kan du læse om den nye Keravive – hovedbundsbehandling i 3 trin. HydraFacial Keravive er en unik, afslappende behandling designet til at rense, stimulere, nære og hydrere hovedbunden for sundere hår.

Faktorer som adskiller sig hos mænd:

  • Alderstegn viser sig hurtigere
  • Den har højere koncentration af collagene og elastine fibre
  • Fibrene i mandens hud løber på kryds og tværs og gør derfor bindevævet mere stabilt
  • Har en højere talgproduktion og pH-værdi en kvindens
  • Kan dagligt være udsat for barbering, hvilket er en irriterende faktor for huden, da den naturlige beskyttelsesfaktor nedsættes.
Hovedbundsbehandling for ham
Ansigtsbehandling for ham

 

Retning af bryn

kr. 150,- Book Online


Retning og farvning af bryn

kr. 195,- Book Online


Hårfjerning af næse og ører

kr. 125,- Book Online


Ansigtsbehandling for ham

En effektiv rensende og opfriskende ansigtsbehandling til den modne hud, for at stimulerer og regenererer huden. Med anvendelse af aktive koncentrerede ingredienser udviklet specielt til mandens hud. Behandlingen er med afrens, peeling, let udrensning, afslappende massage af ansigt, nakke og skuldre, samt en multiaktiv maske.

kr. 525,- Book Online


Fire and Ice klassisk

Med effektiv afrens, pensling med Intensive Resurfacing Masque, neutralisering, Rejuvenating Masque. Afsluttes med serum og beskyttende creme.

kr. 650,- Book Online


Fire and Ice med dybderens eller massage

Med effektiv afrens, pensling med Intensive Resurfacing Masque, neutralisering. Blødgørende balm efterfulgt af dybderens eller en dejlig massage af ansigt, nakke og skuldre. Dernæst Rejuvenating Masque. Afsluttes med serum og beskyttende creme.

kr. 795,- Book Online


Fire and Ice med dybderens og massage

Med effektiv afrens, pensling med Intensive Resurfacing Masque, neutralisering. Blødgørende balm efterfulgt af dybderens og dejlig massage af ansigt, nakke og skuldre. Dernæst Rejuvenating Masque. Afsluttes med serum og beskyttende creme.

kr. 925,- Book Online


Oxygen Lift med peeling

En grundig afrens efterfulgt af en peeling for reduktion af døde hudceller for klargøring af huden. Indslusning af Intraceuticals Serum med Hyaluronsyre og vitaminer mv.  Afsluttes med Intraceuticals serum og creme.

kr. 800,- Book Online


Ryg- og nakkemassage

kr. 275,- Book Online


Aroma kropsmassage

kr. 525,- Book Online


Hot-stone massage

kr. 550,- Book Online


Hårfjerning af ryggen med voks

kr. 350,- Book Online


Hårfjerning af ryggen og skuldre med voks

kr. 425,- Book Online


Fodbehandling klassisk

Fodbad, peeling af dine fødder, fjernelse af hård hud under fødderne og på dine hæle med maskine, formning og filing af negle, pleje af negle og neglebånd. Med denne aromaterapeutiske behandling giver dig en dejlig oplevelse, velplejede tånegle og bløde fødder. Der anvendes skønne veganske produkter fra VOESH.

kr. 495,- Book Online


Fodbehandling luksus

Fodbad, peeling af dine fødder, fjernelse af hård hud under fødderne og på dine hæle med maskine, formning og filing af negle, pleje af negle og neglebånd. Dejlig fodmassage og plejende fodmaske. I denne behandling anvendes behandlingsprodukter fra Voesh som beriger huden med vigtige ingredienser for at give fødder de rette næringsstoffer. Du har her mulighed at vælge din yndlingsduft blandt Voesh’s vidunderlige veganske produkter. 

kr. 595,- Book Online


Skønhedspakke for ham

  • LUKSUS FODBEHANDLING. Med fodbad, peeling af dine fødder, fjernelse af hård hud under fødderne og på dine hæle med maskine, formning og filing af negle, pleje af negle og neglebånd. I denne behandling anvendes behandlingsprodukter fra Voesh som beriger huden med vigtige ingredienser for at give fødder de rette næringsstoffer. Du har her mulighed at vælge din yndlingsduft blandt Voesh’s vidunderlige produkter med blandt andet fodmassagecreme og fodmaske. 
  • RYGMASSAGE
  • ANSIGTSBEHANDLING FIRE & ICE med dybderens eller massage af ansigt, nakke og skuldre. Vi kigger på, hvilket behov din hud har. Med effektiv afrens, pensling med Intensive Resurfacing Masque, neutralisering. Blødgørende balm efterfulgt af dybderens eller en dejlig massage og dernæst Rejuvenating Masque. Afsluttes med serum og beskyttende creme. Din hud kommer til at stråle af sundhed.

kr. 1275,- Book Online


Forkæl din hovedbund – Nyhed

Keravive – hovedbundsbehandling i 3 trin. HydraFacial Keravive er en unik, afslappende behandling designet til at rense, stimulere, nære og hydrere hovedbunden for sundere hår.

RENS + EXFOLIERER: Vortex Teknologi ekstraherer snavs, olier og urenheder væk fra hovedbund og hårsække, imens blodcirkulationen stimuleres.
STIMULER + NÆRE: HydraFacial Keravive Scalp Health Solution indsluser en blanding af vækstfaktorer og hudproteiner, som fremmer hovedbundssundhed.
FORLÆNG + FORSTÆRK: The HydraFacial Keravive Scalp Health Spray forbedrer fordelene af behandlingen og giver daglig næring til hovedbunden.

Behandlingen udføres kun som et kurforløb med 3 behandlinger med én behandling om måneden i 3 sammenhængende måneder. Health Spray anvendes under hele forløbet og kan tilkøbes efter denne periode.

HydraFacial – Keravive. TILBUD

Hovedbundsbehandling i 3 trin. HydraFacial Keravive er en unik, afslappende behandling designet til at rense, stimulere, nære og hydrere hovedbunden for sundere hår.
Hovedbund og hårsække renses for snavs, olier og urenheder, hvorefter der indsluses et serum, som består af en blanding af vækstfaktorer og hudproteiner for at fremme en sund hovedbund. Keravive Scalp Health Spray fordeles på det behandlede område og der afsluttes med en let hovedbundsmassage. Bemærk, at det er et område af hovedbunden som behandles.

Pris inkl. 20% rabat – resten af 2020. Behandling 1+2 er hver på 2500,- og behandling 3 er på 1400,-
(Effektiv behandlingstid = 30 min.)

Samlet pris kr. 6.400,-  Book Online