Du’Lac Renew og Epilering

Du’lac Renew

Er vejen til en smuk og ren hud.
Med denne behandling kan du blive fri for leverpletter, karudvidelser, blodsøer, talgknopper, milier og andre hudgevækster.
Efter behandling dannes der skorpe. Jo længere skorpen sidder, jo smukkere bliver resultatet.

Til efterbehandling skal du anvende Heal Up Intensive fra Susanne Melchiorsen. Denne skal påsmøres det behandlede område 5 gange dagligt de næste 28 dage.  Denne hjælper huden med at hele godt og hurtigt op. Undgå produkter der indeholder parfume og alkohol de næste 4 uger og generelt.

Priser med Du’Lac Renew


Konsultation GRATIS – Book Online
Heal Up ampul kr. 165,-Behandling i op til 5 min. kr. 375,- Book Online
Behandling i fra 6-15 min. kr. 675,- Book Online


 

Epilering med med Du’Lac metoden

En effektiv behandling af uønsket hårvækst, som kan være meget generende for mange mennesker. Årsagerne til hårvæksten kan være mange, som for eksempel medicin, graviditet eller hormonelle ubalancer. Vi har 3 hårfaser i vores liv. Vi har først alle vores hår ved det 26. år. Vi kan få nye hår ved menstruations ophør og overgangsalderen omkring de 40-50 år. Ved den 3. alder kommer der også hår fra omkring de 70 år og op. Der hvor hårene er fjernet med epilering kommer der dog aldrig et hår i samme hårsæk igen.

Hos os anvender vi Du’Lac metoden

Johanna lack har udviklet metoden til at fjerne uønskede hår i ansigtet og på kroppen – uafhængig af hårets farve og tykkelse. Hun har med denne metode modtaget den største anerkendelse, nemlig at få en Cidesco Guldmedalje for sit unikke arbejde med Du’Lac. I Danmark har metoden været anvendt i mere end 25 år.

Hvilke hår kan fjernes?

Alle typer hår kan fjernes med Du’lac apparatet, både de lyse og mørke, tynde og tykke. Behandlingen udføres typisk i ansigtet, men kan også med fordel anvendes på mindre områder på kroppen.

 

Således foregår behandlingen

Det enkelte år fjernes ved, at der føres en ultra tynd nål ned i hårsækken, hvorefter der tilsættes strøm til hårsækken via nålen. Strømmen ødelægger hårsækken og skubber de fine kapillærer (de tyndeste blodkar) længere ned i huden – derved er det ikke muligt for håret at optage noget næring at leve af. Håret fjernes og huden desinficeres.
Under dit epileringsforløb er det vigtigt, at du ikke selv trækker hår ud hjemme, da det kan stimulere hårsækken til at danne et eller flere nye hår. Man skal helt undgå at pille i det behandlede område for at undgå bakterier omkring håret. Det anbefales, at man ikke har trukket hår ud i 3 uger før den første behandling – i denne periode må man skrabe eller klippe sine uønskede hår. Dog skal de have en længde på ca. 3 mm når du kommer til din behandling.

Hårets vækstcyklus

Et menneskes hårfollikler er asynkrone, hvilket vil sige, at folliklerne er i forskellige faser. Hårets vækstcyklus består af 3 faser. Vækst / føde fasen = Anagenfasen, Hvile / skrumpefasen = Catagenfasen og Afstødnings fasen = Telogenfasen.
Når man taler om varigt hårfjerning er der størst chance for det, når et hår bliver taget væk i den Anangene fase. For at sikrer sig et godt hårfjerningsforløb, er det vigtigt at komme ofte i starten af behandlingsforløbet.

Behandlingsforløb med Epilering

Nogle har hurtig voksende hårvækst og har i starten af deres forløb behov for at blive behandlet 1-2 gange om ugen. Et typisk behandlingsforløb er dog 1 gang om ugen i de første 2-4 måneder. Dernæst hver 2. uge og derefter hver 3. uge indtil du er fri for de uønskede hår. Dine hår vil blive finere og lysere for hver gang du bliver epileret og til sidst er de helt væk. Vi anbefaler, at du også booker tid til en gratis hudanalyse i forbindelse med din første epilering.

Produkter til din hjemmepleje

For at opnå det bedste og hurtigste resultat er hjemmeplejen også rigtig vigtig. Der skal anvendes to produkter fra Susanne Melchiorsen.
Hair Reducer: Hæmmer hårets vækst og har en rensende effekt på huden. Anvendes morgen og aften på ren og tør hud i 2 uger efter din behandling. Golden Magic: Opheler og blødgør huden. Nogle kunder oplever i starten af deres forløb at få små røde mærker på huden efter epilering. Dette er helt normalt og vil blive mindre med tiden. Golden Magic påføres huden minimum 2 gange dagligt.

Behandlingen kan fint anbefales sammen med Release Peeling, hvor alle fine hår kan fjernes over tid. Du kan læse mere om Release Peeling via linket her: Release Peeling

Priser med Epilering


Behandling i 10 min. kr. 275,- Book Online
Behandling i 15 min. kr. 375,- Book OnlineBehandling i 20 min. kr. 475,- Book Online
Behandling i 30 min. kr. 575,- Book Online