Fillers

I takt med, at vi også bliver ældre vil vi også gerne bevare vores skønhed og ungdommelige skønhed. Hudens ældningstegn kan fylde meget og det kan have indflydelse på vores livskvalitet. Der er flere årsager til ældning af huden. Samtidig med, at man har en dalende Hyaluronsyre produktion bliver hudens kvalitet dårligere og den taber sin elasticitet, glans og udstråling. Huden bliver mindre elastisk og der dannes statiske rynker fordi underhuden taber volumen og huden er tyndere og mere tør. Med tiden taber ansigtet også sit naturlige fedt, hvilket gør, at huden bliver slap og mister volumen. Dertil også forandringer af ansigtets konturer, da vi med tiden også taber muskelvæv, hvilket igen medfører tab af volumen. Man skal ikke fortvivle – der kan ske markante forbedringer med fillers behandlinger!

Fillers

Om behandling med fillers

At få lavet en fillers behandling er at give fylde til områder, som mangler dette. Hos TOP CLINIC bliver behandlingerne udført af vores dygtige sygeplejerske Charlotte Stahel fra Nordic Care, som er en meget kompetent injektionssygeplejerske.
Der anvendes udelukkende midlertidige fillers fra Belotero, da der efter vores mening kan være for mange og alvorlige komplikationer til de permanente fillers. De midlertidige fillers består af 98% vand og 2% Hyaluronsyre (et sukkerstof), der forekommer naturligt i kroppen. Hyaluronsyre er hudens naturlige fugtstof og har en unik evne til at binde vand og dermed udvide vævet, så hudens volumen omgående genoprettes, rynker i ansigtet udglattes og læberne markeres. Det kan både anvendes til korrektion af tynde overfladiske linier samt dybe rynker.

Priser

For fillers: 0,6ml. kr. 1900,- / 1ml. kr. 2995,- / 2ml. kr. 5000,- / 3ml. kr. 7500,-

Spar 20%  NU KUN 2395 kr. pr. ml.

Husk, at du skal have fået den lovpligtide forundersøgelse inden – mindst 48 timer før din behandling.

Hvor meget produkt der skal til ved din ønskede behandling bliver vurderet ved din forundersøgelse ved vores fillers specialist. Lovpligtig forundersøgelse er gratis.
Datoer for konsultation / behandlinger kan læses nederst hjemmesidens forside.

Skinboost behandling med Belotero Hydro

Med en Skinboost behandling tilføres Hyaluronsyre af hele ansigtet. En behandling, hvor huden udglattes indefra, får mere glød og reduceret fine linjer og en “kreppet” hud. En yderst skånsom behandling, hvor huden bliver synligt forynget. Du kan vælge behandling af ansigtet eller hals og decolleté eller af dine hænder. Fillers produktet som anvendes er Belotero, som de seneste to år er blevet kåret som “Årets bedste filler-produkt”. Din hud vil efter et kurforløb med Belotero Hydro være i fugtbalance med en meget flot glans. Hudens elasticitet vil være forbedret og din hud vil stråle med en sundt udtryk.

SkinBoost mini facetreat: kr. 2500,-
SkinBoost maxi facetreat: kr. 4000,-
SkinBoost minitreat, forløb af 3 behandlinger: kr. 6900,-
SkinBoost maxitreat, forløb af 3 behandlinger: kr. 9800,-

Læbebehandling med filler

Nye produkter fra Belotero til din filler behandling af dine læber.
De fleste kvinder ved hvad det vil sige ”at få lavet læber”. Som et resultat af dette har de samtidig også høje forventninger: Resultatet skal være naturligt, holdbart og helst også komfortabelt.

Derudover opfattes en læbehandling som en måde, hvorpå man kan fremvise ens egen unikke skønhed. Ligesom læbestift og lipliner komplimenterer hinanden, så gør BELOTERO LIPS det samme; Belotero Shape giver fylden til læberne, mens Belotero Contour er designet til at hjælpe med kontureringen af læbernes omrids.

Hvor behandles

De hyppigst behandlede områder er bekymringsfuren mellem øjenbrynene, furen mellem næsefløj og mundvig samt de såkaldte majonetlinier som går fra mundvig til hage. Det er også en god behandling til nedadvendte mundvige.
Fillers bruges også til læbeforstørrelse og korrektion af asymmetri mellem over-og underlæbe. Det kan ligeledes lægges i læbekanten og danne en smuk overgang. Der laves kun naturligt udseende, fyldige og bløde læber.

Før behandlingen

Før en behandling kan udføres er det obligatorisk efter Sundhedsstyrelsens bekendtgørelse, at man får en forundersøgelse og dernæst en betænkningstid på 2 dage før selve behandlingen udføres. Forundersøgelsen foretages af vores dygtige injektionssygeplejerske, som vi har tilknyttet klinikken. Her finder man ud af, hvilken behandling der er den rigtige for dit ansigt. Du vil blive orienteret om selve behandlingens forløb og eventuelle komplikationer.

Behandlingen

Behandlingen foregår ved at filleren sprøjtes ind med en meget tynd kanyle. Før behandlingen kan man påsmøre en lokalbedøvende creme, der skal virke nogle minutter. De første 12 timer efter behandlingen anbefaler vi, at du ikke anvender make-up. Undgå også at berøre det behandlede område, da bakterier på fingrene kan give infektion. Infektion ses uhyre sjældent, men du bør henvende dig såfremt der kommer varme, smerter eller rødme i det behandlede område. Undgå ligeledes anstrengende træning i det første døgn efter behandlingen. Effekten af behandlingen holder som regel 6-9 måneder, alt efter hudens kvalitet, helbredstilstand samt livsstil.

Hvornår tilbydes behandlingen?

Forundersøgelsen og behandling med Fillers tilbydes hos TOP CLINIC cirka én til to gange om måneden. Forundersøgelsen skal dog altid ske mindst 48 timer før din behandling. Du kan til enhver tid finde kalenderen med nye datoer nederst på hjemmesiden.

Vi behandler med Hyaluronsyre fra Belotero®

Ved behandling med ikke-permanente filler anvender vi Belotero, denne produkt serie dækker over følgende:

Belotero® Soft
Anvendes til behandling og udglatning af fine linjer, samt ved en dyb genhydrering. Den ideele løsning ved kragetæer omkring øjne samt ved de periorale linjer.

Belotero® Balance
Anvendes til udglatning af folden ved næse og ned mod mund, Nasolabial fold. Ligeledes anvendes denne filler ved linjer og rynker der går lidt dybere.

Belotero® Intense
Anvendes ved læbevolume og korrektion af læber. Ligeledes kan den lægges dybere end Balance og derved have en forebyggende virkning med linjer og rynker, samt udglatning af folder.

Belotero® Volume
Denne filler anvendes til genskabning af ansigts volume ved kindben og kæbe samt tinding.

Er du interesseret i at læse mere om produktet Belotero® kan du gå til vores leverandørs hjemmeside her

 

Save

Save