Fysiurgisk massage / massage

Behandlingerne udføres af Susanne Hendriksen, som i 2007 blev uddannet som lægeeksamineret fysiurgisk massør / sportsmassør og akupunktør. Der tages udgangspunkt i det hele menneske, da krop og psyke hænger sammen. Der arbejdes på at afbalancere, skabe cirkulation og energi og naturligvis også på at give dig en helt fantastisk oplevelse.
Er medlem af Danske Akupunktør og ligeledes medlem af Sygeforsikringen Danmark til Akupunktur og registreret i RAB.

 

Fysiurgisk Massage

En fysiurgisk massage er muskelterapi med en dybdegående trepunkts massageteknik. Behandlingens formål er at rette op på forskellige former for ubalancer, som opstår i bevægeapparatet – ubalancer som forårsager smerter og nedsat bevægelsesfrihed på grund af ophobning af affaldsstoffer. En populær behandlingsform til at frigive spændinger og muskelsmerter. Kredsløbet stimuleres og affaldsstoffer fjernes, hvilket igen skaber balance i din muskulatur og giver dig mere velvære og energi.
Triggerpunkter kan være en del af massagen. Her bearbejdes et sensibelt punkt i musklen eller vævet med tryk, der udløser kroppens egen smertemedicin og herved opnås en mere dybdegående massage.

30 min kr. 350,- Book Online
55 min kr. 600,- Book Online
60 min kr. 675,- inkl. akupunktur Book Online


Hot-Stone Massage

Denne terapeutiske og meditative massage med varme lava basaltsten smelter dine spændinger væk. Hot Stone er en gammel terapeutisk massageform. Indianerne lagde lavasten (basaltsten) ind i bålet og brugte dem derefter til at fjerne smerter på kroppen. Massagen foregår ved, at der på kroppens energipunkter placeres lavasten på 55 grader og du masseres med opvarmet sød mandelolie.
Massagen er meget udrensende og afstressende behandling. Varmen fra stenene breder sig til hele kroppen og trænger dybt ned i alle muskler og væv der gør, at affaldsstofferne frigøres fra kroppen.
Massagen kan også udføres som Hot & Cold Stone Massage, hvor varme og kolde sten kombineres i massagen. De iskolde marmorsten gør noget helt fantastisk ved dig når det kolde  mødes med din varme afslappede krop. En virkelig behagelig behandling som skal opleves.

Hot-Stone Massage 60 min kr. 650,Book Online
Hot-Stone Massage, ryggen 45 min kr. 550,- Book Online
Hot & Cold Massage 75 min kr. 725,- Book Online


Aromatouch Massage

Denne healende Aromatouch massage vil få dig i den syvende himmel. I behandlingen anvendes bløde strøg med underarmene – aku-pressure-points og dybe strøg alt imens de æteriske olier danser ned at ryggen på dig. Olierne der arbejdes med er rene 100% æteriske olier fra doTerra, som vil være stimulerende, beroligende og lindrende for krop og sind. Disse smukke dufte som Balance, Deep Blue og Wild Orange vil stimulere dig følelsesmæssigt og du vil finde fysisk velvære.

45 min kr. 600,Book Online


Behandling mod ømme og trætte fødder

Har du trætte og ømme fødder, så anbefales en god fodmassage, hvor der tages udgangspunkt i fysiurgisk massage, hvilket giver en effektfuld og afslappethed i kroppen og sindet. Massagen løsner musklerne i ben og fødder og øger blodcirkulationen. Derved fjernes affaldsstoffer som giver smerter i foden.
Behandlingen indledes med et varmt fodbad tilsat lemon, som renser og giver en friskhed og afsluttes med en skøn fugtgivende fodcreme.
Dine fødder bærer dig gennem hele livet!
Du kan også vælge at få en fantastisk håndbehandling/massage.

30 min fodmassage kr. 365,- Book Online
30 min håndmassage kr. 365,- Book Online


Læs også om

– Kranio-Sacral Terapi her
– Akupunktur / kosmetisk akupunktur og Japansk Lifting her