Intraceuticals – Oxygen Lift

En ansigtsbehandling til ham & hende, som holder huden ung uden anvendelse af nåle og operationer. Huden får konstant tilført ilt og næringsstoffer via blodet, men med alderen bliver blod-gennemstrømningen svagere.
For nogle år siden begyndte australske forskere at forske i, om man kunne skabe en hudforbedring ved at tilføre ilt under højt tryk. Det viste sig, at de australske dermatologer og hudlæger havde så fantastiske resultater, at de under forskningen oprettede firmaet Intraceuticals og opfandt som de første i verden “Intraceuticals” behandlingsmetoden. Behandlingsformen kombinerer Hyperbaric Oxygen, altså ilt under højt tryk, sammen med et specieltudviklet serum, som indeholder hyaluronsyre, vitaminer, grøn te og forskellige blødgørere. Ved hjælp af det høje tryk presses serummet ind i huden.

Intraceuticals Oxygen Lift behandlingen

Behandlingen føles køligt og behageligt med et let pust mod huden. Efter, at man har fået behandlingen kan man straks se en forbedring af hudens udseende. Porerne formindskes, huden bliver fyldigere, opstrammet, fugtet og mindre rynker reduceres.
I Intraceuticals Oxygen Lift behandlingen anvender vi en effektiv peeling eller en pensling med AHA, for at opnå den maximale effekt, idet hudens døde celler fjernes og microcirculationen aktiveres.

Forlæng holdbarheden af din Intraceuticals Oxygen Lift behandling

Intraceuticals Atoxelene Daily Serum: Et fantastisk serum, som er meget tæt på det serum, som anvendes i behandlingen. Et serum som er udviklet til at smøre på huden. Påfør 1-2 pump af dette serum i ansigtet i forbindelse med, at du også anvender de øvrige produkter i serien. Virkningen er fantastisk. Perfekt i dagligdagen når man ikke lige har mulighed for at komme ind og få sin behandling.

 


Intraceuticals Oxygen Lift med peeling

En grundig afrens efterfulgt af en peeling for reduktion af døde hudceller for klargøring af huden. Indslusning af Intraceuticals Serum med Hyaluronsyre og vitaminer mv. Afsluttes med Intraceuticals serum og creme.

kr. 800,- Book Online


Intraceuticals Oxygen Lift med AHA pensling

En grundig afrens efterfulgt af AHA pensling for ekstra reduktion af døde hudceller for klargøring af huden. Indslusning af Intraceuticals Serum med Hyaluronsyre og vitaminer mv. Afsluttes med Intraceuticals serum og creme.

kr. 1025,- Book Online


Intraceuticals Oxygen Lift med Atoxelene og AHA pensling

Med en grundig afrens af huden efterfulgt af AHA pensling for ekstra reduktion af døde hudceller for klargøring af huden. Behandlingen indledes med indslusning af Atoxelene serum, som er med botaniske peptider, som er specielt rettet mod linjer og rynker. Herefter indslusning af Intraceuticals Serum med Hyaluronsyre og vitaminer mv. Afsluttes med Intraceuticals serum og creme.

kr. 1250,- Book Online


Intraceuticals Oxygen Lift de Luxe

Med en grundig afrens af huden efterfulgt af AHA pensling for ekstra reduktion af døde hudceller for klargøring af huden. Herefter indslusning af Intraceuticals Serum med Hyaluronsyre og vitaminer mv. Efter dette får du en skøn massage af ansigt, nakke og skuldre, samt påført en anti-age handske med en collagenrig emulsion og Argan Oil, hvorefter der udføres en let håndmassage. Der afsluttes med Intraceuticals serum og creme.

kr. 1250,- Book Online


Intraceuticals Oxygen Lift kurforløb med AHA pensling

Et forløb som er tiltænkt 6 behandlinger med AHA pensling og indslusning af  med et interval på 6-8 dage. Vælges dette kurforløb anbefales det, at man booker alle sine behandlinger ind i kalenderen inden opstart, for at sikre sig tidsintervallet.

kr. 5125,- Kontakt klinikken for aftale


Intraceuticals Oxygen Lift kurforløb Atoxelene og AHA pensling

Et forløb som er tiltænkt 6 behandlinger med et interval på 6-8 dage. Vælges dette kurforløb anbefales det, at man booker alle sine behandlinger ind i kalenderen inden opstart, for at sikre sig tidsintervallet.

kr. 6250,- Kontakt klinikken for aftale


Intraceiuticals Oxygen Lift kurforløb inklusiv kit med 4 stk. eksklusive produkter

Opnå et fantastisk resultat med et kurforløb på 6 stk. Oxygen Lift behandlinger udført med et interval på 6-8 dage, samtidig med at du hjemme kan optimere din behandling ved anvendelse af lækre hudplejeprodukter fra Intraceauticals. Du får her et renseprodukt, et serum, en fugtgivende gel og en skøn dag- og natcreme.
Vælges dette kurforløb anbefales det, at man booker alle sine behandlinger ind i kalenderen inden opstart, for at sikre sig tidsintervallet.

Pris i alt inkl. kit med produkter kr. 7200,- Kontakt klinikken for aftale

 

Gavekort

Glæd den du holder af med et sødt gavekort til en behandling. Kan købes på klinikken eller via vores webshop her

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save