Klassiske ansigtsbehandlinger

Alle de klassiske ansigtsbehandlinger indledes med en hudanalyse, hvor du får information om din hudtype og din huds tilstand. Samtidig med vil du få råd og vejledning til den optimale pleje af din hud. I disse behandlinger vil vi fortrinsvis anvende produkter fra iS CLINICAL, Rebiome eller Priori. Alle behandlinger er inklusiv behandling af halsen. Det kan anbefales at tilkøbe en Beauty Angel Lysbehandling, da denne vil optimere effekten af din behandling. Efter endt behandling tilbydes du at få lagt en foundation med bareMineral’s rene mineraler.

Ansigtsbehandling med massage

En afslappende ansigtsbehandling med en skøn massage af ansigt nakke og skuldre.  Behandlingen indledes med en hudanalyse, derefter afrens, peeling, trykpunktsmassage og massage, samt serum og maske.

kr. 550,- Book Online


Ansigtsbehandling med dybderens

En behandling til dig, som ønsker at få reduceret urenheder. Med hudanalyse, afrens, peeling, plantearomatisk balm for intensiv fugt, dybderens og crememaske efter hudtype.

kr. 550,- Book Online


Ansigtsbehandling luksus

Ren forkælelse. Behandlingen indledes en god afrens, peeling. En let dybderens, samt en dejlig massage af ansigt, nakke og skuldre med en plantearomatisk balm for intensiv fugt, dybderens, samt en skøn maske. Under behandlingen får du påført en anti-age håndmaske fra VOESH, hvor der afsluttes med en skøn håndmassage.

kr. 725,- Book Online


Ansigtsbehandling Teenage

En behandling tilpasset hudens tilstand. Indledes med hudanalyse, afrens og peeling. Med AHA eller dybderens, hvis det skønnes nødvendigt, samt maske efter hudtilstand. For bedste resultat af uren hud anbefales et kurforløb med minimum 6 behandlinger, samt anvendelse af anbefalede produkter. Ved et kurforløb med en behandling med 1-2 ugers interval ydes 15% rabat.

kr. 495,- Book Online


Ansigtsbehandling for ham

En effektiv rensende og opfriskende ansigtsbehandling til den modne hud, for at stimulerer og regenererer huden. Med anvendelse af aktive koncentrerede ingredienser udviklet specielt til mandens hud. Behandlingen er med afrens, peeling, let udrensning, afslappende massage af ansigt, nakke og skuldre, samt en multiaktiv maske.

kr. 550,- Book Online


Gavekort

Glæd den du holder af med et sødt gavekort til en behandling. Kan købes på klinikken eller via vores webshop her

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save