Kranio-Sacral Terapi

Behandlingen udføres af Susanne Hendriksen, som er certificeret Kranio-Sacral Terapeut og uddannet som lægeeksamineret fysiurgisk massør / sportsmassør og akupunktør. Der tages udgangspunkt i det hele menneske, da krop og psyke hænger sammen. Der arbejdes på at afbalancere, skabe cirkulation og energi og naturligvis også på at give dig en helt fantastisk oplevelse. Er medlem af Danske Akupunktør og ligeledes medlem af Sygeforsikringen Danmark til Akupunktur og registreret i RAB.

 

En blid behandling

Kranio-Sacral Terapi er en blid terapiform, hvor behandlingsformen bygger på, at kroppen bliver ”hørt og imødekommet” ved, at med sine hænder føler til mærkbare bevægelser og rytmer i kroppen. Denne måde gør, at kroppen aktivt slipper sine bevidste og ubevidste spændinger.
Alt i kroppen består af celler og hver enkel celle er en del af vores energisystem. Derfor kan al manuel terapi, herunder Kranio-Sakral Terapi, betegnes som arbejde med det enkelte menneskes energi og kroppens egne ressourcer.

Har en positiv effekt

Kranio-Sakral Terapien arbejder med knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinal væske (hjernevæske), muskler, bindevæv og organer og har hermed indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystemet og har dermed en effekt på hele kroppen.
Erfaringer viser at Kranio-Sakral Terapi har en positiv effekt på lidelser som: Hovedpine og migræne, piskesmæld, muskelspændinger, stress, angst, kæbeproblemer, indlæringsvanskligheder, koncentrationsbesvær og søvnbesvær.

Er det første gang du skal have behandling indledes din behandling med en samtale. Under selve behandlingen vil du opleve en dyb afslapning og kun mærke nænsomme berøringer, som løsner op for spændinger og blokeringer. Hvor mange behandlinger der skal til afhænger af, hvor længe du har gået med dit problem, men du kan godt forvente positive forandringer allerede indenfor de første tre behandlinger.

 


Kranio-Sacral Terapi

En meget afslappet behandling, hvor din krop aktivt slipper sine bevidste og ubevidste spændinger

55 min kr. 600,Book Online


Læs også om

– Akupunktur / kosmetisk akupunktur og Japansk Lifting her
– Fysiurgisk Massage / Hot-Stone Massage mv. her