Kropsbehandlinger

Vores kropsbehandlinger er ren selvforkælelse af din hud og dine sanser. Når kroppen eksfolieres af salt eller rørsukker, og efterfølgende smøres i fantastiske olier og lotions eller indpakkes i nærende masker, så slapper sjælen af og du fyldes med energi og overskud. Med en kropsbehandling gør du for eksempel huden klar til sommer og sol. Den plejes og næres til at modstå vinterens udtørring, og samtidig forkæler du din underbevisthed, da en behandling af hele kroppen øger dit velvære.

Rygbehandling for uren hud

Dybderensende behandling med damp, afrens, peeling, pensling med AHA og afsluttende maske.
Der ydes 15% rabat ved kurforløb.

kr. 595,- Book Online


Ryg og nakkemassage

En velværebehandling, hvor der er fokus på spændinger i rykken og i nakken.

kr. 295,- Book Online


Relax and Beauty

Ren nydelse. Massage af nakke, skuldre og ryggen. Afrens af ansigtet, dejlig ansigtsmassage efterfulgt af ansigtsmaske.

kr. 595,- Book Online


Aroma kropsmassage

En afslappende velværebehandling med massage af kroppen med anvendelse af rene og dybdevirkende plantearomatiske olier.

kr. 575,- Book Online


Aroma kropsmassage luksus

En afslappende velværebehandling med massage af kroppen med anvendelse af rene og dybdevirkende plantearomatiske olier. Behandlingen indledes med en skøn kropspeeling for at reducere døde hudceller og afsluttes med en hovedbundsmassage.

kr. 850,- Book Online


Hot-Stone massage

Velværemassage af ansigt og krop med varme lavasten og essentielle olier. De dybe massagestrøg i kombination med varmen fra lavastenene breder sig dybt i kroppen. Giver en fantastisk afslapning over hele kroppen samtidig med, at der løses op for kroppens spændinger. Blodgennemstrømmen øges og varmen trænger ned i musklerne og frigiver affaldsstoffer.

kr. 650,- Book Online


Hot-stone massage med peeling

Velværemassage af ansigt og krop med varme lavasten og essentielle olier. De dybe massagestrøg i kombination med varmen fra lavastenene breder sig dybt i kroppen. Giver en fantastisk afslapning over hele kroppen samtidig med, at der løses op for kroppens spændinger. Blodgennemstrømmen øges og varmen trænger ned i musklerne og frigiver affaldsstoffer. Behandlingen indledes med en skøn kropspeeling for at reducere døde hudceller.

kr. 850,- Book Online


Lymfedrænage af øvre ryg

En blid og nænsom behandling udført med HydraFacial apparatet der hjælper med at øge cirkulationen af lymfesystemet.

kr. 500,- Book Online


TEI System

En ny generation indenfor elektronisk muskelstimulation. TEI Systemet adskiller sig fra andre systemer på markedet ved, at det kombinerer elektroterapi og infrarød varme. Fordelen med den infrarøde varme, er at den trænger indtil 4 cm. ind i vævet.

kr. 495,- Book Online


Selvbruning

Selvbruning af ansigt og krop. Med peeling for reducering af døde hudceller for at opnå en ensartet farve. Anvendelse af en selvbruningscreme, som giver en flot, dyb farve indenfor 3 timer. Selvbruningscremen er med plejende og fugtgivende plantevirkestoffer. Cremen stimulerer pigmenteringen i huden. Holdbarhed af farven er ca. 5-7 dage.

kr. 525,- Book Online