Lash Lift og Brow Lamination

Lash Lift

Sig farvel til din vippebukker og prøv en Lash Lift fra Elleebana, som giver et flot naturligt løft af dine vipper – vipperne bliver løftet og de bliver mere synlige og mere fyldige – på den naturlige måde. Med et vippeløft får du vipper, som kan holde i  6-8 uger. I behandlingen fastgøres nogle skabeloner på øjenlåget ved hjælp af en vandopløselig lim og vipperne børstes opad og fæstnes på den anbragte pads. Herefter påføres vippeløft gelen og dernæst en plejende og neutraliserende gel. De løsnes og renses for gelen – en skånsom metode, som ikke svækker dine vipper.

 

Brow Lamination

Også kaldet Brow Lift. Er en behandling som giver mere fylde og volumen til dine bryn og hvor der samtidig gives en flot form og løft af brynene.
Har man ikke fyldige bryn fra naturens side eller har man hår som stritter i flere retninger er denne behandling at anbefale.
Behandlingen er inklusiv en plejende keratinkur, som giver den perfekte pleje til dine bryn.

 

Elleebana Lash lift inkl. keratinbehandling

kr 495,- Book Online


Elleebana Lash lift  + vipper og bryn farvet og rettet + keratinbehandling

kr 725,– Book Online


Brow Lamination inkl. retning af bryn

kr 395,– Book Online


Brow Lamination inkl. farvning og retning af bryn

kr 495,– Book Online


Henna farve af bryn med Ombre-effekt og inkl. retning

kr 525,– Book Online

Med Henna kan vi markere dine bryn og trylle med ombre-effekter og farvenuancer, som skaber et par naturlige og misundelsesværdige bryn.
Processen indebærer blandt andet påføring af farve af flere omgange, for optimal holdbarhed. Farven holder på hårene fra 3 til 6 uger, og på huden i op til 7 dage.