Mesoterapi

DermaFix Mesoterapi er en dybdegående og resultatgivende behandling, hvor vi skaber små fysiske kanaler ned i huden, derved opnår vi at huden producerer mere kollagen og elastin, hvilket er en naturlig del af helings og regenererings proces. Et mere ungt udseende, hvor huden bliver mere fast, genvinder elasticiteten, linjer og rynker bliver synligt mindre, cirkulationen stimuleres, hudstrukturen bliver forbedret og får et mere friskt og strålende udseende. Som et resultat af behandlingen, sætter huden sin naturlige ophelingsmekanisme i højeste gear og begynder at producere kollagen og elastin for at reparere mikro-perforeringerne.

Udskyd hudens aldringsprocesser

DermaFix Mesoterapi (også kaldet microneedling terapi) øger hudens naturlige kollagenproduktion, som er et af de vigtigste proteiner i bindevævet og har stor indvirkning på hudens styrke og elasticitet.
Kroppens egen evne til producere kollagen daler med alderen og vi får en mindre elastisk hud med fine linjer og rynker. Mesoterapi er en unik behandling til at til få en naturlig opstramning, mindre porer, mindre linjer og rynker, reduktion af pigmentering, reduktion af ar og strækmærker og en generel forbedret hudtone.
Med Mesoterapi skabes der mikro-kanaler i huden og man kan dermed øge absorberingen af de aktive ingredienser. Under behandlingen anvendes et serum, som er special udviklet til mesoterapi, nemlig Genosys Power Solution som indeholdende stamceller, vitaminer, hyaluronsyrer med videre.

Metaterapi

 

Behandlingen

I behandlingen anvendes en elektrisk pen påsat en special designet og sterilt kanylebeholdersystem med 16 elektriske nåle, som prikker mikroskopiske huller i huden, hvilket starter hudens egen helingsproces ved at frigøre væksthormoner, som booster kollagen produktionen og dermed også hudfornyelsen. Pennen er med en justerbar nåledybde fra 0,25-1,5 hvilket giver en mere effektiv behandling.

Efter at have udfyldt et helbredsskema indledes behandlingen med to gange grundig afrens, hvorefter der påføres en specialmaske for at sætte gang i hudens cirkulation. Herefter lægges en bedøvende creme på, hvilket gør behandlingen helt smertefri. Under behandlingen med den elektriske pen indarbejdes samtidig Genosys Power Solution i huden. Der afsluttes med en specialmaske, som dels har en beroligende effekt på huden og samtidig tilfører huden en masse fugt i form af hyaluronsyre.

Behandlingsforløb

Behandlingen vil normalt altid bestå af en serie af flere behandlinger med et afstemt tidsinterval og er afhængig af, hvilke symptomer der ønskes behandlet. Intervallet mellem behandlingerne er meget individuel fra person til person og kan variere fra 1-4 uger. Ved efterfølgende behandling akkumuleres effekten og efter blot få behandlinger vil resultaterne blive mere tydelige. For optimal effekt anbefales et kurforløb på 4-8 behandlinger.

Efter behandlingen

Efter behandlingen vil huden være lettere rød og varm. Varmen aftager hurtigt, rødmen kan tage 1-2 dage om at forsvinder, afhængig af behandlingens dybde og omfang. Man må ikke bruge makeup og sæbeprodukter på huden i det første døgn efter behandlingen. Man SKAL anvende solcreme med minimum faktor SPF 30. Resultatet af behandlingen ses først efter et stykke tid, da hudens kollagen reproduceres.

 Effekten af DermaFix behandlingen

 • Sammentrækning af porer
 • Reduktion af pigmentering
 • Forbedring af fine linjer og rynker
 • Opstrammer og øger fastheden i huden
 • Forbedring af acne ar
 • Forbedring af nikotin belastet hud
 • Minimerer strækmærker og brandsår

Kontraindikationer

 • Er under graviditet eller ammer
 • Har Diabetis
 • Er i en antikoagulerende behandling
 • Fillers eller anden kosmetisk behandling (min. 14 dage efter)
 • Betændelsetilstand
 • Permanent makeup
 • Ikke anvende hjemmerulle (min. 14 dage efter)

 

Forud for en behandling første gang, kræves en gratis konsultation.


Mesoterapi af ansigt

kr 1800,-  Book OnlineMesoterapi af ansigt og hals

kr 2300,-  Book Online


 

Gavekort

Glæd den du holder af med et sødt gavekort til en behandling. Kan købes på klinikken eller via vores webshop her