Permanent Makeup

Mange kvinder ønsker at se perfekte ud hvert øjeblik, hver dag og med permanent makeup kan man opnå en naturlig forskønnelse samtidig med, at man kan få ændret og korrigeret det fra naturens hånd, som måske ikke er helt optimalt.

Med en permanent makeup er det ikke meningen, at den skal erstatte din makeup men, at den blot skal understrege det som du mangler og samtidig give dit look mere dybde ved en markering af din vippelinie, ved at give dine læber den perfekte fylde og ved at lade dine bryn være rammen i dit ansigt ved at give brynene kontur ved hjælp af naturlig hårpåtegning. Med permanent makeup kan man få et frisk og harmonisk look hele døgnet.

Permanent makeup er en behandling, hvor mikroskopiske farvepigmenter føres ind under huden. Når du vælger at få lavet en behandling med permanent makeup, skal du vælge noget, som passer til din type, alder, hud og hårfarve. Så vil du aldrig fortryde din permanente makeup, fordi den vil glide ind i dine naturlige nuancer.

Med permanent makeup kan man fremhæve ansigtets naturlige træk og korrigere og tilføje naturlige farver, som medvirker til at give et mere udtryksfyldt udseende. Samtidig med kan du spare en masse tid på din makeup. Du har den hele døgnet og du skal ikke bekymre dig om din makeup når du svømmer eller dyrker motion og sport. Permanent makeup er også at anbefale dig, som har svært ved at se til at lægge din dag-makeup, på grund af usikre hænder, har dårligt ved at se til det med videre.

Til udførelse af permanent makeup anvendes en manuel pen med sterile engangsnåle, samt apparater fra Nouveau Contour og Goldeneye. Der anvendes sikre pigmenter fra Nouveau Contour, Coloressense fra Goldeneye samt pigmenter fra Labina. Der afsættes altid god tid til den enkelte behandling.

 


Konsultation for permanent makeup

Gratis


Øjenbryn

kr. 4800,-


Lipliner inklusiv udtoning

kr. 5500,-


Skønhedsplet

kr. 500,-


 


Eyeliner

kr. 4800,-


Eyeliner, øvre kant

kr. 3200,-


Eyeliner, nedre kant

kr. 2000,-


Ekstra bredde på øvre kant,

pr. behandling kr. 500,-


En behandling for permanent makeup inkluderer en ekstra behandling 4-6 uger efter den første behandling. En ny behandling må ikke betragtes som færdig før efter, at anden behandling er udført. For behandling af læber vil man blive tilbudt et ekstra tjek efter yderligere seks uger. Ekstra behandling er undtaget ved skønhedsplet.

Priser for genopfriskende behandlinger

Øjenbryn indenfor 3 – 18 måneder: kr. 1500,-
Eyeliner indenfor 3 – 18 måneder: kr. 1500,-
Lipliner indenfor 3 – 18 måneder: kr. 2000,-
Efter 18 måneder øges prisen med kr. 1000,- pr. gang

Genopfriskende behandling af område udført af anden klinik: Prisen aftales på forhånd ved en gratis konsultation.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save