Special ansigtsbehandlinger

I vores special ansigtsbehandlinger anvendes dybdevirkende behandlingsprodukter, som er specielt udviklet til den enkelte behandling. Alle behandlinger indledes med en hudanalyse, hvor du får information om din hudtype og din huds tilstand. Samtidig med vil du få råd og vejledning til den optimale pleje af din hud. Alle behandlinger er også med pleje af halsen. Det kan anbefales at tilkøbe en Beauty Angel Lysbehandling, da denne vil optimere effekten af din behandling. Efter endt behandling tilbydes du at få lagt en foundation på med bareMineral’s rene mineraler.

 

Omorovicza Deep Cleansing Facial

Det mineralrige ungarske Moor mudder afgifter og trækker urenheder ud for at give en mere grundig udrensning. Ved anvendelse af en velduftende Moor muddermaske følger en grundig rensning og eksfoliering ved brug af Moor Mud Cleansing Balm, så vel som tropisk frugtekstrakt, som plejer sensitiv hud og reducerer pore størrelsen. Med let dybderens samt en dejlig ansigtsmassage.

kr. 695,Book Online


Omorovicza Illuminating Facial

En behandling skabt til at lysne og forbedre hudens farve. Indledes med en peeling beriget med kobber for at give huden et antioxidant collagen-stimulerende boost. En unik ansigtsmassage som lindrer spændinger og sætter gang i micro-cirkulationen, mens en rose-og pæon duftende maske plumper huden, så fine linjer og rynker mindskes.

kr. 795,- Book Online


Omorovicza Gold Hydralifting Facial

Denne styrkende og fugtgivende behandling starter med at påføre to lag af Hungarian Moor mudder, for at rense, eksfoliere og peele. En guldmaske med duft af ros tilfører hyaluronsyre på tre forskellige måder for at plumpe og nære huden, mens bio-aktivt guld reparere mikro-skader for at styre huden. Den skønne ungarske ansigtsmassage, som løfter og opstrammer huden. I behandlingen indgår en øjenbehandling med kølende Dermaglobes.

kr. 895,- Book Online


Omorovicza Blue Diamond Facial

Denne opstrammende og lysnende behandling hjælper med at genoplive mat og farveløs hud. Blue Diamond Facial gendanner skin fitness, der er essentielt for at bevare hudcellerne ungdommelige. Ansigtsmassagen i denne behandling vil fremskynde iltningen i huden og give den fornyet energi og opstramning. I behandlingen indgår en øjenbehandling med kølende Dermaglobes.

kr. 995,- Book Online


Bioeffect®, Eyglo Advanced EGF Facial Treatment

En anti-age behandling med EGF proteinet, som giver en synlig og mærkbar effekt. Eyglo betyder ”evig glød”. Med specialprodukter, som stimulerer celledannelsen. Med afrens, peeling med vulkansk aske, massage af ansigt, nakke og skuldre. Behandlingen afsluttes med special EGF serum og udglattende specialmaske.

kr. 995,- Book Online


SkinCeuticals Antioxidant Treatment

En klassisk ansigtsbehandling med SkinCeuticals produkter med indhold af kraftige antioxidanter. Med dybderens eller en dejlig massage af ansigt, nakke og skuldre. Afsluttes med fugtmaske, serum og creme.

kr. 675,-  Book Online


SkinCeuticals Treatment, Expert

En ultimativ ansigtsbehandling tilpasset den enkeltes huds tilstand. Med specialprodukter for korrigering, pleje og beskyttelse, bl.a. Micro-Polish peeling og Vitamin C Firming Mask. Med en let dybderens og en dejlig massage af ansigt, skuldre og nakke. I behandlingen anvendes kraftfulde sera med kraftfulde antioxidanter. Anvendelse af varme håndklæder gør behandlingen super lækker.

kr. 875,-  Book Online


Royal Fern Face Treatment – NYHED

En ansigtsbehandling, som føles som en skøn lang massage, hvor der samtidig arbejdes med meget effektive produkter. Grå og kedelige skær fra huden fjernes og strukturen forbedres væsentligt – din hud får en fin og glat overflade. Den styrker kollagen og ellastin, linjer og rynker mindskes og huden genvinder sin fugtighed. Under behandlingen indsluses aktive ingredienser med Oxygen Lift apparatet. Behandlingen afsluttes med skønne Royal Fern produkter med den patenterede bregneekstrakt.

kr. 895,-  Book Online


 

Gavekort

Glæd den du holder af med et sødt gavekort til en behandling. Kan købes på klinikken eller via vores webshop her

 

Save

Save

Save

Save