Vipper og bryn / Henna

Øjenbrynene indrammer dit ansigt og danner ramme for dine øjne. Velformede bryn skaber harmoni og balance i dit ansigt og giver en flot udstråling og karakter. Behandlingen bør gentages hver 4-5 uge. Retning og farvning af bryn er ikke mere forebeholdt kvinder – mange mænd får også denne behandling.

Elleebana Lash Lift er til dig, som ønsker en naturlig måde at få dine vipper til at syne af mere. Lash Lift  giver dine øvre øjenvipper længde, volumen og et løft. Med en speciel teknik kan du få et permanent løft, som har en holdbarhed på 4-6 uger. Forførende wow-effekt. Dine vipper kommer til at syne længere og samtidig se mere fyldige ud.

Vipper farvet

kr. 195,- Book Online


Bryn farvet

kr. 150,- Book Online


Bryn rettet

kr. 165,- Book Online


Bryn farvet og rettet

kr. 225,- Book Online


Vipper og bryn, farvet og rettet

kr. 325,- Book Online


Vipper og bryn i forbindelse med ansigtsbehandling

kr. 225,- Book Online


Henna farve af bryn med Ombre-effekt og inkl. retning

kr 525,– Book Online

Med Henna kan vi markere dine bryn og trylle med ombre-effekter og farvenuancer, som skaber et par naturlige og misundelsesværdige bryn.
Processen indebærer blandt andet påføring af farve af flere omgange, for optimal holdbarhed. Farven holder på hårene fra 3 til 6 uger, og på huden i op til 7 dage.


Lash lift inkl. keratinbehandling

Med Elleebana Lash Lift bliver dine vipper mere synlige og mere fyldige – på den naturlige måde.  Du får det perfekte vippeløft, som kan holde i  6-8 uger. I behandlingen fastgøres nogle silikonepads på øjenlåget ved hjælp af en vandopløselig lim og vipperne børstes opad og fæstnes på den anbragte pads. Herefter påføres Lash Lift gelen i et passende antal minutter, hvorefter den neutraliseres. De løsnes og renses for gelen – en skånsom metode, som ikke svækker dine vipper.

kr. 495,- Book Online


Lash lift  + vipper og bryn farvet og rettet inkl. keratinbehandling

kr. 725,– Book Online

Brow Lamination

Gå til siden med Brow Laminaiton og Hennafarve af bryn her

Gavekort

Glæd den du holder af med et sødt gavekort til en behandling. Kan købes på klinikken eller via vores webshop her

Save