BareMinerals

En anderledes og spændende make-up serie. Så ren, at du kan sove med det på. Produkterne er baseret på 100% rene mineraler fra naturen og er helt uden tilsætningsstoffer og parfume. Mineralerne er sunde for huden og virker som en forlængelse af hudplejen. bareMinerals føles naturlig og ser naturlig ud – fordi den er det!

bareMinerals er en komplet serie med foundations, solskinspudder, øjenskygger, concealers, læbestifter, mascara, lipliner, eyeliner, primer og pensler med videre. Har du prøvet det slipper du det ikke igen!

No. 1 Mineral makeup in the world!

Kåret som verdens bedste og reneste mineral make-up. Har en helende, beroligende og beskyttende effekt. bareMinerals foundation er silkeblødt pulver, som dækker og føles utrolig et på huden. Passer til alle hudtyper og tilstopper ikke porerne, er plejende og helende.  bareMinerals arbejder med huden og ikke imod den. Huden efterlades smuk med en naturlig glød og er meget behagelig og beroligende for huden, samtidig med, at det har en rigtig god dækkeevne. Foundation findes flere udgaver, så der er bestemt én til alle hudtyper.

Foundation med UVA/UVB beskyttelse

Fælles for alle typer foundation fra bareMinerals er, at de beskytter huden mod UVA/UVB med SPF 15 eller mere og alle arbejder i synergi med huden og fremhæver dens naturlige glød og udstråling. Linier og ujævnheder bliver mindre synlige. Der anvendes en meget enkel påføringsteknik.

Kursus i bareMinerals makeup

Vil du vide mere om vores fremragende make-up kan du booke tid til en gratis konsultation, hvor du kan prøve en foundation. Vi tilbyder også personlig makeup med vejledning ligesom vi også afholder kurser i om dagen eller aften for grupper på 4-6 personer, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer med dine veninder eller kollegaer.

Webshop

Du kan købe bareMinerals makeup på klinikken eller via vores webshop her