Bioeffect EGF

Bioeffect EGF serum indeholder det celleaktiverende EGF-protein, som stimulerer hudcellernes fornyelse og produktionen af kollagen. EGF proteinet blev efter 10 års forskning lanceret i sin reneste planteform af det islandske firma SIF Cosmetics og er udviklet af verdensledende planteforskere i samarbejde med hudlæger.
I produktionen af Bioeffect’s produkter indgår et frø fra bygplanten, som dyrkes i vulkansk pimpsten og som bliver vandet med rent kildevand fra de naturlige islandske kilder og dyrkes i drivhuse, hvor man også udnytter den underjordiske vulkanske energi. Bioeffect består af en linje af produkter, som forbedrer hudens evne til at reparere sig selv, samtidig med at de fugter og nærer huden selv, så man kan opretholde en smuk hud med en sund udseende.

Hvad er EGF?

EGF (Epidermal Growth Factor) er en vækstfaktor, der forekommer naturligt i huden og fungerer som en budbringer mellem hudcellerne. EGF stimulerer specifikt cellefornyelsen, sætter gang i produktionen af kollagen og elastin samt vedligeholder hudens sunde udstråling.

Bioeffect bremser hudens ældnings-process

Bioeffect EGF bevarer hudens naturlige glød. Har en opstrammende effekt og huden føles sundere og yngre. EGF er et protein, som stimulerer hudens naturlige cellefornyelse og bremser ældnings-processen. Ved daglig brug genopbygges hudens naturlige struktur med naturens egen genetiske kraft. Produkterne indeholder ingen parfume eller farvestoffer og er uden konserveringsmidler. Om Bioeffect EFG Serum: “Præsidenten for den amerikanske hudlægeforening, Dr. Ronald Moy udtaler, at han i de 30 år hvor han har praktiseret, ikke har set noget produkt give så gode resultater som med EGF Serum”.

EGF proteinet er hudens fornyelses protein

Bioeffect er den hudplejeserie som er basseret på plantebaseret EGF, som er dyrket og udvundet af næringsrige bygplanter på Island. EGF proteinet er hudens fornyelsesprotein – et anderkendt og nobelprisvindende protein, der fungerer som en budbringer mellem hudcellerne, som ellers mister deres effekt i takt med at de ældes.
Produkterne fra Bioeffect aktiverer hudcellernes naturlige fornyelsesprocess og øger produktionen af kollagen og elastin, genopbygger hudens tabte elasticitet og giver huden en sund og frisk overflade.
Anvendelse: Påfør 2-4 dråber på ren, tør hud, og vent 5-10 minutter for at lade serum til at absorbere helt, før man går i seng.

 

Bioeffect EGF Serum

Det første produkt, som kom på markedet var Bioeffect EGF Serum.
Denne anvendes som natcreme med 3 til 4 dråber fordelt på ansigt og hals.

 • Giver huden en ungdommelig glød
 • Huden får en mere jævn og glat overflade
 • Binder fugten og giver huden fylde
 • Tørre pletter formindskes
 • For alle hudtyper
 • Med indhold af kun 7 ingredienser

EGF Serum er et banebrydende produkt, som er en bestseller over hele verden. Er en ægte favorit – og ikke uden grund.

Bioeffect EGF Serum

Bioeffect – en effektiv hudplejeserie

Den fantastiske serie fra Bioeffect er konstant under udvikling og består i dag af flere lækre produkter til ansigt og krop. Der findes to silkebløde cremer, som er den perfekte match til de fantastiske sera i serien. Cremerne findes i to varianter. Daytime er en let dagcreme og Daytime Rich er til den mere krævende hud. Begge giver fugt og nærer huden og genopbygger hudens naturlige struktur. Indeholder også EGF proteiner (Epidermal Growth Factor), som virker på menneskelige cellers genetiske fornyelse. Stimulerer produktionen af kollagen og elastin og styrker hudens naturlige evne til at forny sig selv.

Bioeffect Body Intensive indeholder samme særdeles veldokumenteret anti-aging effekt fra EGF, som findes i den prisvindende EGF Serum. Med disse dråber fra EGF Serum kan pleje hele kroppen med og opnå cellefornyende effekt. For optimal effekt anvendes dagligt 2-3 dråber på hver kropsdel lige efter badet. Også velegnet til barmen. Absorberes hurtigt.

Bioeffect EGF Eye Serum er en opstrammende multi-tasker, særligt udviklet til nænsomt at pleje og korrigere huden i øjenområdet. Det opfriskende og silkebløde geléserum, indeholder Hyaluronsyre i kombination med det effektive og virksomme EGF-protein. Hudens naturlige fugtbalance reetableres samtidig med, at produktets virksomme ingredienser, arbejder i dybden og tilfører huden en langsigtet og rynkereducerende antiage-pleje. Med en roll-on funktion, som sikrer maksimal hygiejne og korrekt dosering. Anvendes en gang dagligt – morgen eller aften, på ren hud.

Bioeffect 30 Day Treatment

Er en intensiv anti-age kur med tre forskellige vækstfaktorer, som giver huden et aktivt boost og som spiller en afgørende og aktiv rolle for hudens biologiske opbygning og fornyelsesproces. Kuren anbefales én gang i kvartalet.
På kun 30 dage transformeres din hud og du vil opleve en mere fast og glat hud og en mere gennemfugtet hud.

 • Genopbygger hudens fasthed og spændstighed
 • Mindsker signifikant fine linier og rynker
 • Optimerer hudens struktur
 • Giver huden en naturlig glød
 • Øger hudens fugtniveau
 • Mindsker rødme og udjævner farveforskelle
 • Med indhold af kun 9 ingredienser
 • Velegnet til alle hudtyper
Bioeffect egf 30 day treatment

Ud over at 30 dags kuren indeholde EGF vægstfaktor indeholder det også KGF (Keratinocytvækstfaktor) som stimulerer fornyelsen af ​​keratinocytter, den dominerende celletype i overhuden. Forskning viser en signifikant fortykkelse af huden.
Interleukin 1a (IL-1a) forbedrer hudens elasticitet og bevarer hudens barriere, for at forhindre uønskede stoffer i at trænge gennem huden og bevarer sin fugtighed, især med stigende alder.

Webshop

Du kan købe Bioeffect produkter på klinikken eller via vores webshop her