Dermaroller

Dermaroller Home Care er en skånsom og smertefri behandling til en synlig forbedring af din huds udseende og struktur. Primært i ansigtet, på halsen og på decollete. Selve rullen er med 192 ultrafine mikronåle med en længde på 0,2 millimeter, hvilket lige akkurat er nok til at penetrere overhuden (epidermis). Derfor er denne behandling fuldkommen smertefri og giver højest en kildrende fornemmelse. Med denne behandling hjemme kan du fjerne døde hudceller, øge blodgennemstrømningen i din hud, hvilket gør at hudens optagelse af næring i hudplejeprodukterne øges mange gange. Du får en mere glansfuld hud og grove porer, rynker og fine linier mindskes. Du vil se positive virkninger efter få behandlinger.


Dermaroller® Home Care Kit

Efterhånden som man bliver ældre får huden en mere mat og grålig udseende, som skyldes en nedsat celleproduktion og en ophobning af døde hudceller på hudens overflade. Ved anvendelse af Dermaroller vil det matte lag på hudens overflade blive fjernet og huden får en ny og en mere frisk glød.

Et Dermaroller Home Care Kit består af en rulle, Roller Cleaner, LipoPeptide Collagen Booster samt et pandebånd. Er udviklet i år 1999 og pantenteret i år 2000 af Dermaroller. Produktionen i Tyskland er ISO-13485 certificeret. Der er aldrig rapporteret om bivirkninger efter brugen af denne rulle og produkter. Når man anvender rullen udnytter man kroppens egen regenereringsproces og huden snydes til at tro, at den er kommet en skade og sætter herefter gang i reparationsprocessen.

Fordele ved brug af Dermaroller

Hvis du anvender Home Care Dermaroller© 2-3 gange om ugen, vil hudcellerne forny sig hurtigere og huden får en friskere glød. Der er gjort følgende observationer på personer, som har brugt Home Care Dermaroller© regelmæssigt i 2-3 måneder.

  • store porer bliver reduceret og talgproduktionen normaliseret
  • betydeligt mindre udbrud af acne i forbindelse med den månedlige cyklus
  • en blødere og mere sund og smidig hud
  • cellestimuleringen, hvilket resulterer i en hurtigere regenerering af overhuden
  • gør huden meget mere klar og frisk fjerner det “grå lag”
  • overhuden bliver i gennemsnit 30% tykkere og dermed opnås en flottere udstråling og en mere ungdommelig hud.

Dermaroller Beauty Mouse

Beauty Mouse© er en rulle som man især kan anvende til behandling af cellulite. Låret har en stor overflade og derfor vælges Beauty Mouse i den forbindelse er en Home Care Dermaroller© med en bredde på 20 mm relativt smal. Derfor har vi udviklet Beauty Mouse med tre indbyggede Dermarollers og i alt 480 mikronåle. Redskabet er designet, så det har en samlet rullebredde på 50 mm. Det reducerer behandlingstiden med 2/3 i forhold til at bruge en almindelig Home Care Dermaroller© på lårene.
Dermaroller

 

Der er mange fordele ved at bruge Beauty Mouse. Rullen stimulerer kollagenfibervæksten, den forbedrer mikrocirkulationen i huden og den hjælper til med at få hudplejeprodukters aktive ingredienser arbejdet dybere ned i huden.

For at opnå det bedste resultat af cellulite behandlingen er det vigtigt at supplere brugen af Beauty Mouse med den rigtige kost samt bruge Younique Anticellulite Thermic Cream.

Webshop

Du kan købe Den Originale Dermaroller på klinikken eller via webshoppen her

Videofilm

For at anvende din Dermaroller korrekt anbefaler vi at du ser filmen her