Divaderme

Divaderme er en naturlig og allergivenlig produktserie. Hos TOP CLINIC har vi valgt at fokusere på Divaderme Brow Extender II, som er fremstillet uden anvendelse af parfume, parabener og konserveringsmidler og godkendt til brug i kemifri saloner af Miljøstyrelsen. Et brynprodukt til kvinder i alle aldre, som har et ønske om smukke bryn. Produktet kombinerer dækkeevne, holdbart resultat og naturligt markerede bryn. Brow Extender giver et smukt resultat og er nem at anvende.

Divadermes Brow Extender II er en sand skønhedsrevolution, som er nem og enkel at påføre brynene. Brow Extender ll indeholder mineralholdigt ler og små plantefibre, som tilsammen farver naturligt og giver fylde til brynene. Brow Extender ll udfylder områder med sparsom hårvækst og dækker eventuelle grå hår. Brow Extender ll består af 100% naturlige ingredienser, den  vigtigste ingrediens er det mineralrige ler fra Amalfikysten og plantefibre.

Divaderme Brow Extender II

Indeholder små fibre, som giver fyldige bryn og som kan dække mindre uregelmæssigheder. Såfremt der ønskes ekstra fylde eller en mere markant bryn påføres produktet blot flere gange. Det påføres med og mod hårets groretning.

  • Findes i fem flotte farver
  • Er vandfast og giver et holdbart resultat
  • Kan anvendes af alle
  • Fjernes let med renseprodukt / øjenmakeupfjerner

Webshop

Du kan købe Divaderme Brow Extender på klinikken eller via vores webshop her