Elizabeth Arden PRO

Forestil dig en mere frisk og ungdommelig hud med en avanceret beskyttelsesteknik som bidrager dig til at holde din hud sund, smidig og glat i mange år fremover. Dette er muligt med de klinisk dokumenterede formularer i Elizabeth Arden PRO produkter, som sætter en ny standard indenfor hudpleje. Produkterne bygger på den nyeste videnskab indenfor hudpleje og innovationer.

Den nye generation af Cosmeciuticals

Flere års forskningsarbejde mellem et af verdens mest veletablerede og kendte kosmetikmærker, Elizabeth Arden og en af verdens mest innovative og ledende hudplejeforskere “Joe Lewis”, resulterede i denne nye generation af Cosmeceuticals: Elizabeth Arden PRO. Denne nye serie er baseret på kliniske studier og filosofien bag Skin Health & Beauty Pyramid. Joe Lewis er manden, som i 80’erne “opfandt” AHA og som også står bag flere resultatorienterede hudplejeserie.

Skin Health & Beauty Pyramid

Pyramiden svarer til hudens egen “kostpyramide” og er ligesom kostpyramiden bygget op i tre trin. Fundatmental består af SPF, proteinbeskyttende antioxidanter og DNA-reparende complex for beskyttelse og opbygning. Transform består af retinoider og AHA for fugt, exfoliering og cellefornyelse Optimize er med peptider og vækstfaktorer for stimulering af huden.

Fundamental: TAP 50

Er seriens centrale punkt, svarende til pyramidens fundament og er det banebrydende anti-age produkt “Triple Action Protector SPF 50” (TAP 50), som giver en kraftfuldt beskyttelse mod ældning og ikke-melanom hudkræft.

Dette produkt har med sine kraftfulde ingredienser en dækning af pyramidens bund. TAP SPF anbefales hver dag året rundt over serum og creme.

 

Tanken bag Elizabeth Arden PRO

At kunne tilbyde enkle og effektive hudplejerutiner og løsninger i forhold til netop din huds tilstand – dette er udgangspunkt i in Health & Beauty Pyramid Serien er baseret på flere nye patentanmeldte teknologier og det har været det klare mål at genopfinde den professionelle hudplejeprogram, hvor det med kun tre produkter kan løse ethvert hudproblem, nemlig et renseprodukt, en serum/creme og en avanceret SPF-beskyttelse. Alle produkter i Elizabeth Arden PRO serien er med videnskabelig dokumentation for effekt

Produktsortiment

Elizabeth Arden PRO tilbyder i tillæg til forstærkende produkter til alle hudtyper, produkter til følgende fem hudtilstande:

  • korrigerende
  • lysnende
  • anti-age
  • fugtgivende
  • sensitiv

Webshop

Du kan købe produkter fra Elizabeth Arden PRO på klinikken eller via vores webshop her