Environ

Environ Skin Care er en sydafrikansk hudplejeserie, som indeholder effektive antioxidanter, peptider og værdifulde vitaminer i et “Step-up-System”, som er unik på verdensplan. Konceptet er udviklet af Dr. Desmond Fernandes, som er førende indenfor plastik- og rekonstruktionskirurgi. Dr. Fernandes fastslog for mange år siden, at fremtidens hudplejeprodukter burde indeholde tilstrækkelige mængder af A-vitamin, C-vitamin og antioxidanter, for at beskytte huden mod de ultraviolette strålers skadelige effekt og påvirkningerne fra det moderne livs stress.

Synlige og langsigtede resultater

Environ® Skin EssentiA serie (AVST 1-5) er basislinjen i Environ. Den virkningsfulde kombination af A-, C- og E-vitamin samt kraftfulde antioxidanter, flavonoider og peptider beskytter huden og genopretter dens balance, fremmer kollagenproduktionen og gør hudtonen mere ensartet. Ved at levere den optimale mængde A-vitamin genopretter produkterne hudens naturlige niveau af A-vitamin og gør hudens skønhed åbenlys.

 

Fremragende resultater til alle hudtyper og alle aldre

Produkterne i Environ’s hudplejeserie kan anvendes af alle uanset alder eller hudtype, og er beregnet til både kvinder og mænd. De klinisk testede formler er fyldt med kraftfulde antioxidanter og aktive vitaminer, som sikrer målrettet behandling af rynker, solskader, problemhud, pigmentering samt tørhed. Environ® produkterne fremmer hudens sundhed på sigt, og giver dig reelle resultater.

Unik Step-up System

Environ Skin Care er baseret på det enestående samspil mellem medicinsk viden og produkter med aktive indholdsstoffer. Alle produkter er baseret på forskning samt udvikling i indhold og brug af bl.a. antioxidanter og højtkoncentreret A & C-vitamin. Environ® adskiller sig fra andre A-vitaminserier ved at tilbyde et optrapningssystem, hvor man starter med den laveste dosis for at hjælpe med at opbygge retinoid receptorerne i huden og derefter bringes man step-by-step op til den højeste mulige dosis, som tillades til brug i kosmetikbranchen. Environ’s behandlingsfilosofi bygger på det altafgørende i at bevare en sund og normal hudstruktur.
Det er videnskabeligt bevist, at A-vitamin hjælper med at genopbygge og genopfriske usund hud. Fugtighedscremerne i vitamin Step-up System vænner gradvist huden til en forhøjet mængde A-vitamin, hvilket hjælper til at gendanne hudens naturlige niveau af A-vitamin.

Hold huden fugtig og ung

Den prisvindende Revival Masque er den mirakuløse maske, som med god grund bliver kaldt “et ansigtsløft på krukke”. Den effektfulde kombination af tre frugtsyrer giver huden et synligt glattere, mere strålende og ungdommeligt udseende.

Intensiv fugt får du med Hydrating Oil Capsules. Kapsler som giver intens pleje og næring til en tør, træt og mat hud. Den særlige blanding af Retinol og antioxidanter revitaliserer huden, så den bliver strålende smuk at se på og silkeblød at røre ved.

 

Environ kan købes på vores webshop

Du kan købe produkterne fra Environ på klinikken eller via vores webshop her