Evelle

Et kosttilskud for huden, hår og negle. Evelle er en sammensætning af livsgivende næringsstoffer, som påvirker huden indefra. Tabletterne består af en blanding af aktive ingredienser som vitaminer, anti-oxidanter, mineraler, planteekstrakter og et patenteret Bio-Marin komplex.

Skønhed kommer indefra

Evelle er baseret på grundstenen i skønhedsplejen, nemlig den indvendige påvirkning og ved brugen af tabletterne giver man sit ydre de optimale betingelser. Evelle giver et mere fyldigt hår, ligesom det også styrker slimhinder og negle.
Evelle er et moderne skønhedskoncept, der er udviklet i samarbejde med førende forskere og kan beskrives som et gennembrud i kampen mod aldrende hud. I årevis har videnskabsfolk arbejdet på at isolere de stoffer, som er vigtige for fornyelsen af hudceller, og det er denne viden, der bruges i Evelle. Tabletterne indeholder en unik kombination af livgivende næringsstoffer, som påvirker huden indefra.

Evelle

 

Ingredienser i Evelle

Evelle er designet til de, der ønsker at få mest ud af deres naturlige skønhed. Indholdsstofferne er baseret på en af søjlerne i skønhedspleje, nemlig den indre indflydelse. Ingredienserne er omhyggeligt udvalgt på basis af deres virkning på hud, hår og negle, og med regelmæssig brug af tabletterne giver du dit ydre de optimale betingelser.
Indholdstoffer:

  • Vigtige vitaminer og mineraler, som anvendes ved dannelse af collagen og proteiner, samt beskytter hudens celler mod sollys
  • Bio-Marin Complex med proteiner og polysaccharider, der forbedrer hudens struktur, så den bliver mere smidig
  • Pycnogenol som tilfører huden oligomere procyanidiner, som er med til at stabilisere hudens collagen
  • Kisel, som anvendes til dannelsen af collagen og elastin, der giver elasticitetet og styrke til hud, hår og negle
  • Planteekstrakter indeholdende bl.a. lycopen og antocyanidiner, som er naturlige antioxidanter.

 

Webshop

Du kan købe Evelle tabletterne på klinikken eller via vores webshop her