Fab Brows

Beautiful Brows Kit og Fab Brows indeholder alt, hvad du behøver for at genskabe perfekte bryn derhjemme eller på farten. Kittene er med vandfaste farver er fantastiske til overplukkede og hullede bryn, giver farve og mere fylde.
Med disse øjenbrynskygger er det muligt at forvandle tynde, korte eller blege bryn til stilfulde øjenbryn. Med Fab Brows er det muligt at lave definerede bryn med den perfekte farve og form på kort tid. Øjenbrynspulveret er vandfast og klæber ikke. Fab Brows Kittet indeholder brynfarve, 6 forskellige skabeloner, applikatorpen, et spejl samt en instruktion.

Sådan anvender du din brynfarve

Du starter med at vælge formen på øjenbrynene ved hjælp af skabelonerne. Anvend den skabelon som passer til dit eget øjenbryn og hold det på plads. Vælg den korrekte farve og træk over øjenbrynene frem og tilbage med penslen. Fjern skabelonen og fortsæt på samme måde med det sidste bryn. Du får ikke behov for at friske det op i løbet af dagen – det holder i 24 timer. Du kan fjerne det med dit renseprodukt.

 Vælg blandt de 6 nuancer og match din hårfarve – så opnår du flotte bryn der ser naturlige ud. Forskellen på Beautiful Brows og Fab Brows er æskens indhold. Farven er præcis den samme – de nyeste er dem med to farver som matcher hinanden!

 

Fab Brows Duo

Findes i disse 3 farvekombinationer.

Beautiful Brows kan købes på vores webshop

Du kan købe Beautiful Brows og Fab Brows produkter på klinikken eller via her