iS CLINICAL

iS Clinical er en eksklusiv klinisk hudplejeserie udviklet af INNOVATIVE SKINCARE®, som skaber exceptionelle resultatorienterede hudplejeprodukter. Ved at udvikle og udnytte den mest avancerede forskningsteknologi, har INNOVATIVE SKINCARE’s team af læger og forskere minutiøst designet og skabt produkter, der leverer hurtigere, sikre og langsigtede, positive resultater.

 

Hurtige og langsigtede resultater

iS Clinical® serien er baseret på botaniske ingredienser, som er spækket med bl.a. planteekstrakter, antioxidanter og vitaminer. iS Clinical produkter skaber hurtigt og sikkert langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende. Serien består udelukkende af de reneste og bedste ingredienser på markedet. Hver eneste ingrediens er klinisk testet både med hensyn til sikkerhed og virkemåde.
Ved at udvikle og udnytte den mest avancerede forskningsteknologi, har INNOVATIVE SKINCARE’s team af læger og forskere minutiøst designet og skabt produkter, der leverer hurtigere, sikre og langsigtede, positive resultater. Serien anbefales til forebyggelse og afhjælpning af acne, anti-age, mørke hævede øjne, hyperpigmentering, rosacea, arvæv, strækmærker og ved solforbrænding, samt UV beskyttelse.

 

De fantastiske produkter fra iS Clinical® har til formål at hjælpe huden til en nærende sundhed ved at fremskynde den naturlige eksfolierings, cirkulations- og celle-regenereringsproces.

Active Serum

Vores mest populære produkt er denne hurtigt virkende, resultatorienterende formel, som mindsker forekomsten af fine linier, rynker og pigmentering og er enestående mod acne.
Active Serum er af overlæger blevet kaldt bemærkelsesværdig. Allerede ved påførsel mærker man et bevis på produktets potente aktivitet i form en let prikkende fornemmelse i huden – hvilket indikerer penetration.

White Lightening

Hyperpigmentering er en tilstand, som bevirker, at områder på huden bliver mørkere end andre. Ganske ufarligt, men er ofte til stor gene for dem som er berørt af denne hudtilstand.
Skaderne opstår ofte i forbindelse med UVA solskader, ardannelser, samt hormonforstyrrelser forårsaget af p-piller og graviditet, som kan udløse en overproduktion af melanin – et stof som giver den brune farve.
For reduktion med dokumenteret effekt anbefales White Lightening Serum og White Lightening Complex.

Youth Eye Complex

UDGLATTER, FUGTER & ANTI-AGING. Denne banebrydende øjenpleje-formel styrker hudens struktur på celleniveau og stimulerer dannelsen af collagen og elastin. Resultaterne ses både umiddelbart og på sigt. Youth Eye Complex indeholder såkaldte “intelligente proteiner”, der er målrettet mod skadede områder af huden og det er klinisk bevist, at de hjælper med at regenerere huden. Skaber øjeblikkelig udglatning af fine linjer og rynker og skaber langsigtede resultater ved at stimulere produktionen af collagen og elastin og styrker hudens struktur. Dette resulterer i en kontinuerlig reduktion af markerede rynker.
Youth Eye Complex lysner mørke rande og poser under øjnene ved at forøge spændstigheden i huden og hæmme produktionen af melanin.

iS Clinical produkter til udsat og skadet hud

Mange af os kender muligvis én som lever med diagnosen brystkræft eller har måske på egen krop oplevet, hvor barsk behandlingsforløbet med kemoterapi og strålebehandling er. Udover den fysiske og psykiske stress oplever mange kemopatienter dermatologiske forandringer som bivirkning af behandlingen. Hudforandringer kan være smerte og rødme i huden, hudblødninger i form af blå mærker, udslæt på huden med videre. Derudover bliver huden særligt lysfølsom og ofte meget tør, som en konsekvens af kemoterapi og stråling.
Når et behandlingsforløb er afsluttet kan det tage måneder før huden igen ser normal ud. Denne proces kan føles meget lang. iS Clinical har fokus på tre produkter, som kan hjælpe gendannelses- og helingsprocessen på vej og kan anbefales i alle faser af strålingsterapien og også et stykke tid efter endt behandling. De anbefalede produkter er Pro-Heal Serum, Poly-Vitamin Serum og Sheald Recovery Balm.

Webshop

Du kan købe produkter fra iS CLINICAL på klinikken eller via vores webshop her

Ønsker du at læse mere om iS CLINICAL kan du gå til siden her