Lernberger Staffsing

Lernberger Staffsing er en svensk serie med lækre hårprodukter tilpasset det skandinaviske hår. Er udviklet af Patrik Lernberger og Mattias Stafsing. Nogle produkter som er enkle at anvende og som giver nogle fine resultater. Produkterne er fri for parabener og sulfat.
Patrik og Mattias er frisører, stylister og trendanalytikere – begge har de mere end 20 års international erfaring og er blandt eliten af professionelle hårstylister og make-up artister. Hårprodukterne fokuserer på de specifikke behov og giver langsigtede resultater, også for de mest krævende hårtyper. Stylingsprodukterne giver hold, glans og volumen samtidig med at de styrker, reparerer og plejer håret på lang sigt.

Lernberger Staffsing

Et meget populært produkt

Lernberger Stafsing Dryclean er et af seriens meget populære produkter. En tørshampoo som findes i tre varianter. Én som er transparent og én med én brun farve og én med en sort farve. Modvirker en fedtet hovedbund og fjerner luft og overskydende olier, som kan ophobe sig i hovedbunden. Kan anbefales mellem hårvaskene, så man hele tiden opnår en fin styling – den tilfører håret volumen og lethed. Kan anvendes af alle hårtyper.

Lernberger Staffsing kan købes på vores webshop

Du kan købe Love Boo produkter på klinikken eller via vores webshop her