Lipsmart

Hvis du har tørre, sprukne eller stramme læber med mangel på volumen, håber vi at du vil prøve Lipsmart – det kan også blive dit fugtighedsmirakel! Lipsmart’s patenteret fugt-teknologi trænger ind i læbernes overflade og virker ned til celleniveau og giver intens fugt med sine fem dokumenterede bioteknologiske og botaniske aktive ingredienser. Dette giver straks næring til tørre, sprukne og stramme læber, der mangler lidt volumen.

Hvordan virker LipSmart

LIPSMART® er et produkt til læberne, som både virker fugtgivende og stimulere på kollagenet, bibeholder fugten som bevirker, at læberne holder sig bløde i længere tid. Den bygger en beskyttende barriere, mindsker fugttab og giver en fyldigere følelse.
Et fantastisk produkt som passer til alle. Byd foråret velkommen med bløde, fugtede og “kysseklare” læber! Et fugtighedsmirakel til dig, som har tørre, sprukne eller stramme læber med mangel på volumen.

 

The Lipsmart story

Briana Brumer fortæller: Min passion for at skabe produkter begyndte da jeg var gangske ung. Jeg arbejdede engang imellem sammen med min far, den berømte entreprenør, kemiker og grundlægger af Lambert Key®. Det var efter flere år med meget tørre læber og efter at have prøvet utallige læbeprodukter, som bare gjorde mine læber endnu mere tørre og stramme med mindre volume. Derfor besluttede jeg mig for at udvikle mit eget produkt. Jeg vidste, at jeg kunne udvikle en fugtigheds-teknologi som både kan penetrere og bibeholde fugtighed, reparere og give næring til de tørreste læber – og samtidigt give naturligt fyldigere læber – uden at irritere.

Efter to år med forskning og test af højkvalitative, klinisk beviste ingredienser af både bioteknologisk og botanisk forekomst, blev LIPSMART® skabt. Denne innovative og kraftige fugtighedsgivende formel har givet resultat som overgår selv mine højeste forventninger. Jeg får email fra folk som har problemer med tørre læber fra hele verden som fortæller, hvordan LIPSMART® har fungeret som et fugtighedsmirakel for deres læber. Hvis du har tørre, sprukne eller stramme læber med lille volume, håber jeg at du vil prøve  LIPSMART®—det kan være dit fugtighedsmirakel også!

 

Webshop

Du kan købe LIPSMART på klinikken eller via vores webshop her