Lycon

Lycon voks er den førende på markedet og blev grundagt i 1978 af Lydia Jordane i Australien. Lycons varmvoks/hotwax er meget skånsom for huden, hvilket gør voksbehandling med denne voks til den mest effektive og behagelige.

Din luksuriøse voksbehandling

Voksbehandling med Lycon adskiller sig fra andre vokse ved, at der påføres en pre-waxing oil, som forhindrer voksen i at binde til huden. Pre-waxing oil beskytter huden, så den forbliver fuldstændig intakt efter en intim voksbehandling. Hotwax fra Lycon kan fjerne hår ned til 1-2 mm. Hotwax kan anvendes på samme område op til 5-6 gange uden at voksen vil trække huden med af.

Dette gør tilsammen at voksbehandling med Lycon er en meget behagelig og skånsom oplevelse med lagtidsholdbare resultater. Ved voksbehandlinger er hygiejne meget vigtig og derfor bliver der ved hver behandling brugt engangshandsker, engangsspartler og underlagspapir til briksen.

Gode råd til før din voksbehandling med lycon

Huden skal eksfolieres og gennemfugtes med bodylotion dagen før. Undgå derfor sol dagen før og ca. 24 timer efter din voksbehandling så huden ikke bliver solskoldet.
For at forebygge indgroede hår anbefales det at eksfoliere huden et par gange om ugen med Body Exfoliator og at huden gennemfugtes med en bodylotion hver dag. I tilfælde af ndgroede hår anbefales daglig brug af Ingrown-X-It Solution morgen og aften på ren hud.
Lycon tilbyder også en række af lækre før og efter produkter samt problemløsere til indgroede hår og lækre spa produkter i form af scrubs, olier og cremer.

Body Exfoliator og Ingrown-X-It Solution og flere Lycon plejeprodukter kan købes i klinikken.

 

Webshop

Du kan købe Lycon produkter på klinikken eller via vores webshop her