M2 Nano Spray

M2 Nano Spray er en innovativ kosmetisk revolution. Ultra Pure Solutions Facial Nano Sprays er en serie af kosmetikprodukter med aktive ingredienser i tre effektive sprayvarianter, som er målrettet din huds specifikke behov, så lad disse nano sprays blive en del af dit daglige hudplejerutine.

M2 Beauté-serien ULTRA PURE SOLUTIONS er nyskabende High-Performance-kosmetik, hvor der er stillet strange krav til såvel kvalitet som effektivitet. Mange års erfaring og videnskabelig ekspertise indenfor forskning i innovativ kosmetik er resulteret i formuleringer og aktive ingredienser, som meget præcist indvirker på ønskede områder, hvor andre plejeprodukter møder deres udfordringer – de dybeste lag af huden.
Med nono-teknologi har det været muligt at optimere huden på celleniveau, da der er anvendt mikrofine partikler med aktive ingredienser, som kan trænge dybt ind i huden. De højkomprimerede aktive ingredienser er opløst i ultra rent vand således, at det er muligt at trænge målrettet ned i det dybeste lag af huden.

M2 Nano spray

Ultra Pure Solutions i tre varianter

De enkelte Facial Nano Sprays kan anvendes alene eller i kombination. Det anbefales at anvende sin spray efter rens og inden serum, olie og creme. Kan dog med fordel anvendes i løbet af dagen, også selvom man har makeup på – her for at give en opfriskende effekt og tilførsel af plejeemner som vitaminer, guld, hyaluronsyre eller kollagen, da de nano-baserede formuleringer sikrer høj grad af optagelse i huden, også selvom at det er ovenpå andre plejeprodukter.

Hyaluron & Collagen Facial Nano Spray revitaliserer den krævende hud, som genopretter sin ungdommelige elasticitet og styrke. Den plejer huden med yderst virksomme hyaluron- og kollagen ingredienser, som opbygger og opstrammer huden, giver den en mere fast og smidig hud og dermed opnås et synligt yngre udseende. Er også med A-vitamin er en effektiv antioxidant, der modvirker ældning.

Pearl & Gold Facial Nano Spray giver en strålende teint og en mere jævn hudtone. Er med mikrofint pulver fra perler, som hjælper med at reducere dybden af linjer over tid og som stimulerer kollagen dannelsen. Derudover virker den lysnende på pigmentforandringer, hvilket sikrer en mere jævn, glat og glødende teint.

Vitamin C Facial Nano Spray booster huden og giver den en naturlig frisk teint. Er med en koncentreret C-vitamin i form af L-ascorbinsyre, som regenererer hudcellerne dybt nede og beskytter huden mod de frie radikaler og øger hudens modstandskraft. Virker stimulerende på dannelsen af kollagen og reducerer således fine linjer overtid. Den styrker hudens forsvar og virker beroligende og anti-inflammatorisk. Virker normaliserende på melaninproduktionen.

M2 Nano Spray kan købes på vores webshop

Du kan købe produkter fra M2 Beauté på klinikken eller via vores webshop her