Magnetic Lash

Magnetic Lash er et innovativt system, som sætter nye standarder for kvinders make-up rutiner. Magnetic Lash består af et 2-trins vippe-extention system, som giver øjenvipperne det perfekte glamourøse look. Giver fyldige, lange øjenvipper med en blød finish og en sofistikeret naturlighed. Magnetic Lash er skabt af det engelske firma Santhilea London – en false-lash-effekt mascara, som virker! Den virker faktisk så godt, at det ikke er tilladt at lave billedredigeringer på fotos.

Hurtig og nem at anvende

Med Magnetic Lash Mascara får du ingen klatter, ingen klumper – påføres uden besvær! Den virker som en almindelig mascara, hurtig og nem at anvende og med 2-trinsystemet får du et øjeblikkeligt og super holdbart resultat. Kvinder har dømt Magnetic Lash træningssikker, hot yoga sikker og endda water-aerobic-sikker.
Samtidig er den voksbaserede formel meget lettere og blidere at fjerne end standard oliebaseret mascara. I modsætning til mange andre duo- eller fibermascaraer, så skaber Magnetic Lash et superflot og naturligt resultat.

Magnetic Lash Mascara indeholder hyaluronsyre, som giver fugt og komfort til sarte øjenvipper. Den har et indhold af Jet black pigmenter som giver en klassisk sort fløjls-glans. Er med en unik voksbaserede formel, som er skånsom mod vipperne, langtidsholdbar og gør, at den er let at tage af. Er helt ideel til kvinder med korte eller sparsomme øjenvipper, men også smuk og naturlig på lange. Den føles let og behagelig og giver en flot bue hele dagen. Dine vipper kommer ikke til at se kunstige ud, men luksuriøse og passer derfor til alle aldre, stilarter og lejligheder.

 

 

Sådan anvender du Magnetic Lash Mascara

 

Flere tip til din Magnetic Lash Mascara

  • Du kan fjerne din mascara med en almindelig make-up fjerner.
  • Ønsker du kraftige vipper da kan du lægge flere lag på. Påfør dog kun lidt Lash Builder af gangen og lad det tørre. Det sidste lag skal være et fixerende toplag af mascara.
  • Produktet er sikkert at anvende – også selvom du bruger kontaktlinser. Er du uheldig at gå fibre i øjnene, så luk forsigtig øjnene og lad det naturlige tårevæske skylle fibrene væk.

Webshop

Du kan købe Magnetic Lash Mascara på klinikken eller via vores webshop her