Mama Mio

Mama Mio er kendt som en hudplejeserie udviklet af kvinder og kun til kvinder. Produkterne var fra starten rettet mod de gravide og derfor er der tænkt ekstra meget over indholdstofferne i serien. Siden hen er serien dog blevet udviklet så alle kvinder kan anvende den. Serien er nu relanceret og opdelt i to grupper. Den ene er Mama Mio, som henvender sig til den gravide og den anden serie er Mio som henvender sig til alle kvinder.

 

Mio produkterne kan trygt anvendes af gravide og ammende, da produkterne sikkert og effektivt giver mere stærk, elastisk, sund, veltonet og flot hud. Hele serien er uden parabener, kunstige duft- og farvestoffer. Serien bygger på den pragtfulde “gravida” duft, som er en blanding af mange forskellige essentielle olier, som omhyggeligt er skabt til at appelere til de mest følsomme næser.

 

Der sker meget med kroppen under graviditeten, den får andre behov og det er hertil mama mio er udviklet. Serien omfatter alt fra den almindelige plejeprodukter til specialprodukter, såsom cremer til forebyggelse og reparation af strækmærker og ar, appelsinhud, bustecreme, bodylotions, massageolie og meget mere.

Mio produktserie er effektive produkter, som har modtaget priser overalt i verden. Dagligt modtager det engelske firma bekræftelser fra kvinder, som med glæde kan berette om produkternes effekt og dette forpligter. Derfor er produktene kun fyldt med det allerbedste som teknologi og natur kan tilbyde.

Mama Mio kan købes på vores webshop

Du kan købe produkter fra Mamamio og Mio på klinikken eller via vores webshop her