Mirenesse Mascara

Mirenesse Mascara er en prisvinder fra Australien og udviklet af en farmaceut. Er hurtigt blevet døbt “verdens bedste mascara”, fordi den er unik i både look og funktion. Mascaraen renses af med vand og dermed ingen brug af øjenmake-up fjerner. Den består af en særlig bivoks, mineraler og er uden nikkel og parabener. Lægger sig perfekt på hver enkelt vippe og pakker den individuelt ind i et “rør” af farve og form. Findes i farverne brun og sort.

Den prisvindende Mirenesse Mascara

Er særdeles velegnet for sensitive øjne og kontaktlinsebrugere. Mascaraen kan ikke løbe eller tværes ud af regn, sved eller tårer. Den drysser og klatter ikke. Den unikke diamantformede børste når selv de mindste vipper og skaber ekstra længde. Man kan lægge så mange lag på som ønskes, mens den er våd og den giver masser af volumen og længde til vipperne. For at afrense mascaraen skal det blot ske med lunt vand påført fingerspidserne og helt uden brug af øjenmake-up fjerner.

Påføringsteknik: Start ud med at påføre mascaren på den yderste del af øjenvipperne med det yderste stykke af børsten. Der påføres derefter ved roden af øjenvippen og derefter op langs øjenvippen. For at få mere volumen, krøl og længde på vippen, skal der påføres flere lag, mens mascaraen endnu er våd.

Webshop

Du kan købe Mirenesse Mascara på klinikken eller via vores webshop her