Omorovicza

En fantastisk hudplejeserie fra Budapest i Ungarn, hvor man her har udnyttet virkningen af de helbredende mineraler, som findes der. Historien begynder allerede for 2000 år siden, da man på dette tidspunkt blev klar over, at de helbredende egenskaber ved Budapest’s vand var noget ganske særligt. Man byggede herefter de første mineralrige termiske bade, deriblandt Racz-Omorivicza.

Mineralernes helbredende effekter

Ungarns mineralrige termiske farvande er blevet værdsatte siden og Budapest har længe været kendt som den internationale spa-by. Årsagen til de termiske farvande strømmer gennem Budapest er at, der her i området er en tyndere jordskorpe,  som bevirker, at de gavnlige mineraler samles her under deres rejse op til jordoverfladen. I 1800-tallet byggede familien Omorovicza Rach badet i Budapest og her tohundrede år senere blev Margaret og Stephen de Heinrich de Omorovicza inspireret af de helbredende effekter som det mineralske vand havde på huden, hvorefter de så deres potentiale til at udnytte det i en hudplejeserie.

Hydra Mineral transference

Margaret og Stephen startede samarbejdet med et ungarsk nobelprisvindene laboratorium for dermatologi og fik her patent på “Hydra Mineral transference”, som er i stand til at omdanne mineralernes molekylære struktur fra vandet i de helbredende farvande til at kunne trænge ned i de dybere lag i huden.
Omorovicza’ produktserie er skabt til, at huden bliver mere fast dag for dag og, at det giver et yngre udseende. Hvert produkt indeholder Hydra Mineral Transference, samt de skønne naturlige dufte, som er i serien – specialfremstillet i Grasse i det sydlige Frankrig for Omorovicza.

Omorovicza produkter indeholder ikke

  • Parabener
  • Petrokemikalier
  • Polythylen Glycol (PEG)
  • Silikoner
  • Sodium Laureth Sulfat
  • Syntetiske farver eller syntetiske dufte

 

Webshop

Du kan købe produkter fra Omorovicza på klinikken eller via vores webshop her