Retriderm

Regenererende A-vitamin serum beriget med proteiner. Du kan nu bekæmpe de synlige tegn på ældning og solskader vha. RETRIDERM med dokumenteret effekt. RETRIDERM modvirker hyperpigmentering, tynd og gennemsigtig hud, slaphed i huden samt rynker i ansigtet – også rynker omkring øjnene og smilerynker.

 

Anvendelse

Trin 1:
RETRIDERM Protein-Rich Retinol Serum – anvendes på sensitiv hud og på hud med få alderstegn og solskader som trin 1 i RETRIDERM trinvise hudplejeprogram.

Trin 2:
RETRIDERM Max Protein-Rich Serum – anvendes på ældre og solskadet hud som trin 2 i en fortløbende behandling i RETRIDERM trinvise hudplejeprogram.

RETRIDERM trinvise hudplejeprogram

Boost og step-up. Uge 1-16, hvor du anvender 2x Retriderm 0,5%.
Din hud vil se og føle sig fantastisk efter dette intensive 24 ugers program.
Når du arbejder dig igennem programmet, begynder du at se virkelige ændringer i din hud. Den vil se mere glat ud med færre linjer og rynker, lysere med mere glød, opstrammet og med øget elastisitet. Kliniske undersøgelser har bevist det.
Programmet er designet til at opnå maksimale resultater fra Retriderm, et klinisk bevist område, der bruger vitamin A til at regenerere huden og give en mere ungdommelig og opstrammet hud. Den første fase af programmet giver din hud en chance for at akklimatisere med produkterne, før du går op til en intens fire-ugers periode for virkelig at tackle disse tegn på aldring.
Opretholde resultatet. Uge 17-24, hvor du anvender 1x Retriderm Serum
Derefter fastholder du dit regime og du kan forbedre de resultater, du allerede har set, og som du kan bevare over tid.

Skader på din hud forårsaget af UVA bestråling

På varme solrige dage er din hud er mest modtagelige for UVB-stråling, mens UVA har en større effekt på din hud hele året rundt – selv når det er overskyet. Overdreven UVA bestråling kan forårsage skader i huden, såsom tidlig ældningstegn og kan også forårsage sundhedsproblemer. Skader i det øverste hudlag kan give et læderagtig udseende og en uens hudfarve i form af mørke pigmentpletter og alderspletter og i værste tilfælde kan det beskadige DNA i dine hudceller, som i visse tilfælde kan føre til hudkræft.
Beskyt din hud så du forhindrer solskader og kombiner det med en god rutine i hudpleje. Retriderm er en god hjælp til at løse de daglige udfordringer, som din hud bliver udsat for, da det er klinisk bevist, at den kan forynge og reparere skader i huden.

Hvordan virker RETRIDERM

Idet vores hud begynder at blive ældre, bliver det stadig vigtigere at give naturen en hjælpende hånd med et anti-aging regime, som hjælper på foryngelse af din hud og som kan takle tegn på aldring.
Derfor er de bedste behandlinger dem, der hjælper med at stimulere og genopbygge mange af hudens naturlige kvaliteter; Såsom kollagen og elastin, mens hyaluronsyre og vitamin E også yder beskyttelse mod antioxidanter.
Retriderm udnytter kvaliteterne i Retinol, en naturligt tilgængelig form for vitamin A, som findes i vores kost og i vores egne kroppe. De unikke patenterede sera optimerer stabiliteten og biotilgængeligheden af retinol, som kan komme til at virke i vores hud, samtidig med at irritationen minimeres.
Vitamin A er afgørende for sund hud, da den fremmer produktionen og differentieringen af hudceller og har været klinisk bevist for at forynge aldring og UV-beskadiget hud – med synlige resultater på blot tre måneder.

Webshop

Du kan købe RETRIDERM på klinikken eller via vores webshop her