RevitaLash

Vipper og bryn serum

RevitaLash er verdens første og mest populære øjenvippeserum – blev grundlagt i 2006 af øjenlægen Dr. Michael Brinkenhoff. Kan give dig smukke lange og mere fyldige vipper i løbet af 4 til 8 uger. Er med en prisbelønnet formel og består af en nøje afbalanceret kombination af stimulerende og nærende ingredienser, som er både effektive og skånsomme ved brug.
Er dermalogisk testet.

RevitaLash Advanced påføres én gang dagligt, umiddelbart over den øverste vippekant. Den medfølgende præcisions­pensel sikrer let påføring og nøjagtig dosering.

Anvend en lille mængde ovenover øjenvipperne på ren og tør hud, eksempelvis om aftenen efter afrensning.
Revitabrow Advanced giver fyldige bryn ved hjælp af unik sammensat formel. Peptider og planteekstrakter tilfører fugt og smidighed og giver nyt liv til dine bryn.

I serien findes også en brow gel, primer og en mascara, eyeliner samt et leave-in conditioner til hovedbunden, som stimulerer hårsækkene til øget hårvægt og giver et mere tykt, mere fyldigt og sundt hår.

 

Revitalash hårprodukter

Mangler du volume til håret kan Revitalash shampoo og conditioner bestemt anbefales. RL Thickening Shampoo og Conditioner indeholder nøje udvalgte ingredienser, som forbedrer forholdene i hovedbunden ved at rense og styrke håret, samt beskytte det mod udefra kommende forurening. Med unikke planteingredienser som styrker hårets yderste lag og forbedrer hårstråets tykkelse.

RevitaLash kan købes på vores webshop

Du kan købe Revitalash produkter på klinikken eller via vores webshop her