ShaveSafe

En revolutionerende barberskum, som effektivt renser din hud, så kløe, knopper og indgroede hår kan undgås. ShaveSafe kan anvendes på hele kroppen, ved både barbering, voksning og ved permanent hårfjerning. Med ShaveSafe opnås der en mere glat og tæt af huden og skraberen efterlades altid ren og fri for bakterier.

Ved at fjerne hårene med skraber eller med voks, åbnes der op til porerne og bakterierne får derfor fri adgang til at genere og irritere hårsækkene. Dette kan skabe en betændelsestilstand, som ses i form af knopper som kan lukke porerne til så der er risiko for, at der opstår indgroede hår. Anvender man ShaveSafe, som går ind og renser huden og skraberen, kan du opnå en optimal hygiejne og dermed undgå knopper, kløe og indgroede hår. ShaveSafe virker på den måde  forebyggende på skægpest.

Er du allerede hårdt ramt af skægpest, kan det være nødvendigt at behandle ved brug af salver med antibiotika og i helt svære tilfælde bør læge kontaktes for behandling med antibiotika på pilleform. Efter endt behandling kan ShaveSafe bruges til at forebygge nye tilfælde.

 

 

ShaveSafe kan købes på vores webshop

Du kan købe produkter fra ShaveSafe på klinikken eller via vores webshop her