SkinCeuticals

SkinCeuticals blev grundlagt i USA i året 1997. Det er en virksomhed som forsker i, udvikler og producerer en avanceret serie af videnskabeligt baserede hudplejeprodukter.
Produkterne fra SkinCeuticals er førende indenfor antioxidant- og solbeskyttelsesteknologier og de har vist, at de kan gøre huden betydeligt sundere ved at beskytte den mod miljøpåvirkninger samtidig med, at de synligt forbedrer hudens klarhed, farve og overflade og gør fine linjer og rynker mindre synlige.
Mærket er udviklet af professor, forsker og hudlæge Dr. Sheldon Pinnell og har ophav i hans revolutionerende antioxidantforskning. Som et resultat af dette har SkinCeuticals de mest potente antioxidantformuleringer og er verdens ledende inden antioxidantteknologi.
Deres mission er at forbedre hudens sundhed ved at korrigere aldringstegn, beskytte den sunde hud og forebygge fremtidige skader. Deres løfte er at tilbyde klinisk dokumenteret hudpleje drevet frem af forskning og videnskab. Alle SkinCeuticals produkter har avanceret formuleringer og aktive ingredienser, der er effektive og trænger optimalt ind i huden, hvilket er klinisk bevist.

Korrigerende Serum

H.A. Intensifier er det nye serum, som er udviklet for at korrigere ændringer i huden på grund af kronologisk aldring, som resulterer i faldende mængde og hurtigere nedbrydning af hudens egen hyaluronsyre.
Hyaluronsyren spiller en vigtig rolle for hudens biologiske egenskaber og er en kraftfuld naturlig fugtbinder, der bidrager til at regulere fugtniveauet i huden. Den har en kort livscyklus i huden og 30-50% nedbrydes i løbet af et døgn. Med alderen reduceres hyaluronsyreniveauet gradvis. Produktionen reduceres i 20 års alderen, dette accelererer ydereligere i 40 års alderen. Kombinationen af reduceret produktion og hurtig nedbrydning af hyaluronsyren resulterer i aldringstegn.

Har du fået fillers kan vi anbefale dig at anvende H.A. Intensifier som en del af din hudplejerutine, da det kan være med til at forlænge holdbarheden af din filler behandling.

 

For at modvirke faldende hyaluronsyreniveau i huden er det nødvendigt med et produkt, som effektivt kan stimulere hudens egen produktion af hyaluronsyre, reducere nedbrydningen og samtidig bidrage til at binde fugt i hudens yderste lag. H.A. Intensifier stimulerer hudens egen produktion af hyaluronsyre og reducerer nedbrydningen.

SkinCeuticals produkter er delt ind i fem kategorier:

  • Prevent – anatioxidanter, som beskytter dine celler mod de frie radikaler
  • Protect – solbeskyttelse, beskytter din hud
  • Correct – korrigerende, forbygger og reparerer skader
  • Moisturize – fugtpleje, tilfører huden masser af fugt og næring
  • Cleans & Tone – dybdegående rens af huden

Webshop

Du kan købe SkinCeuticals produkter på klinikken eller via vores webshop her