Tan-Luxe

Tan-Luxe er en serie med DHA som giver dit ansigt og krop den smukkeste glød og farve. Produkterne arbejder i de dybere hudlag i stedet for som andre – i det øverste hudlag med de døde hudceller. Har en pH værdi på 4,5 og udvikler sig derfor langsommere, men giver til gengæld en holdbarhed op til to uger.

Tan-Luxe er et engelsk brand, som det eneste tanning produkt på markedet med eget laboratorium. Produkterne er baseret på et organisk DHA – Vegitan, som fugter og plejer huden. Er et naturligt farvestof som ikke tilstopper porerne. Alle produkter er 90-95% organiske og er parabenefri, sulfatfri, alkoholfri og uden mineralske olier. Produkterne er farveløse og smitter ikke af på dit tøj. Produkterne indeholder E-vitamin, extrakt fra frøolien i hindbær, Aloe Vera og en fugtbalance komplex.

The Face produkterne findes i to udgaver. The Face anti-age indeholder også Tri-Collagen som booster, reparerer og genopbygger en trist og grålig hudtone. The Body indeholder endvidere Cellutone komplex, som får huden til at føles mere fast.

Tan-Luxe

 

Køb Tan-luxe på vores webshop

Du kan købe produkterne fra Tan-Luxe på klinikken eller via vores webshop her