Vinylux

CND VINYLUX er en prisvindende neglelak som holder i op til 7 dage, når man samtidig anvender Weekly Top Coat. Påføres lakken korrekt, tørrer den hurtig – på blot 8,5 minutter. VINYLUX er Base Coat og Colorcoat i ét produkt, hvilket betyder at farven hæfter direkte på neglen, så Base Coat er ikke nødvendig.

Vinylux neglelak - produkter Top ClinicCND VINYLUX har fokuseret på tørretid og holdbarhed i et produkt. Alle som anvender almindelig neglelak kender sikkert til lang tørretid og lak som efter få dage begynder at skalle af. Det sker ikke her. Hemmeligheden ligger gemt i topcoaten, som påvirkes at UV-lyset i hverdagen, hvorved den dag for dag opnår yderligere styrke.
En del af Vinylux neglelak matcher de eksisterende CND Shellac. Har man valgt en Shellac i én af disse farver kan man ved udgroning eller en lille skade dække det med en Vinylux lak. Med en lak fra Vinylux er der mulighed for at skifte blandt rigtig mange flotte farver. Kan fjernes med helt almindelig lakfjerner, men vi anbefaler CND Nourishing Remover, da det har en plejende effekt og ikke efterlader hvide hudomgivelser og udtørrede negle.

Webshop

Du kan købe Vinylux neglelak på klinikken eller via vores webshop her

 

Save

Save

Save