Vita Liberata

Selvbruner fra Vita Liberata er lugtfri, med ingredienser af økologisk oprindelse og er parabenefri. En sund og naturlig glød opnås på en sikker måde, med dette fantastiske selvbruner produkt. Kun de bedste ingredienser er anvendt. Alle produkter er uden hverken parfume eller alkohol, og samtidig er hele serien dermatologisk testet og lugtfri. Herudover er alle produkterne spækket med ingredienser af meget høj kvalitet, samt et helt unikt ”moisture lock system”, som sikrer en blød og gennemfugtet hud i op til 72 timer. Med Vita Liberata selvbruner, er en naturlig, flot og lækker sommerglød muligt hele året rundt.

Vita Liberata

DHA giver den brune farve

Det naturlige sukkerstof DHA udvindes fra sukkerroer og er det som giver den brune farve i huden. Når man anvender Vita Liberata selvbruner er det kun det øverste hudlag som bliver farvet og disse hudceller bliver afstødt og slidt af igen i løbet af 4-6 dage, hvorfor farven kun er midlertidig, da hudcellerne bliver erstattet af nye døde hudceller. Når DHA’en i selvbruner produkter rammer proteinet i den døde hudcelle farver det hudcellen. Når man påfører Vita Liberata selvbruner med guidefarve får man øjeblikkelig farve og untinted linjen udvikler farven i løbet af 4-6 timer. Holdbarheden af farven er normalt 4-6 dage, men er afhængig af livstils, bade- kropspleje- og sportsvaner.

Body Blur fra Vita Liberata

Dette produkt giver en naturlig farve og glød til såvel ansigtet som kroppen og kan vaskes af når man ønsker det. Er helt perfekt til at give huden den smukkeste og naturlige fejlfri glød, dækker ujævnheder, ar, karsprængninger og blå mærker. Body Blur er ikke en selvbruner men en krops- og ansigts makeup – en BB cream – en usynlig nylonstrømpe til hele kroppen, som giver en smuk og ensartet finish og lys reflekterende udstråling. Body Blur fungere også som den ultimative makeup primer i ansigtet, da den indeholder det unikke moisture lock system, som i op til 72 timer kan binde fugten til huden. Body Blur trænger hurtigt ind i huden og holder i op til 24 timer. Findes i tre farver

 

Webshop

Du kan købe produkter fra Vita Liberata på klinikken eller via vores webshop her